ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jan 5, 2011 - Fórum téma

játék szinkronba hozása

mizantrop · 2011. Jan. 5. (Sze), 19.31
Üdv!

Egy online játékon dolgozom, amit a felhasználók egymás ellen játszhatnak. A kihívás elfogadása után egy popup ablakban nyílik meg a játék, és onloadra elkezdődik a leosztás. Mivel a két félnek nem egyenlő idő alatt töltődik be az ablak, ezért van akinél hamarabb van akinél később. Igazából ez nem is jelentene akkora gondot, mert utána megáll és a játékosok eseményeire reagál a játék, lép tovább stb. Viszont én mégis azt szeretném, hogy ha szinkronba lennének és egyszerre kezdődne meg a leosztás.

A kérdésem, hogy milyen módon lehetne ezt megoldani?
 

Egyszerű lapozó.

Zolcsika · 2011. Jan. 5. (Sze), 16.56
Üdv!

Van egy oldalam ahol while függvénnyel kiíratok elemeket.
Első kérdésem, hogyan tudnék kiíratni csak 12 dbot nem többet.
A lap aljára meg olyan egyszerű lapozót szeretnék, ami két nyílból áll balra és jobbra, ha a jobbra nyílra kattintanak akkor ugrik a következő 12 db létező ID számú bejegyzésre és azokat íratja ki. természetesen ha a bal oldalira kattintanak akkor vissza lépeget. Viszont kikötés is kellene bele, mégpedig hogy ha az ID egyenlő a legkisebbel akkor visszafelé ne tudjon lépni ha pedig a legnagyobbal akkor előrefelé ne tudjon lépni.

Valaki tudna nekem ebbe segíteni? előre is köszönöm

Üdv!
 

Ausztriai webtárhely

stan · 2011. Jan. 5. (Sze), 10.02
Sziasztok!

Egy Osztrák cégnek kell weboldalt csinálnom, amelybe beletartozik a webtárhely vagy webszerver kiválasztása is. Az egyetlen megkötés, hogy magának a tárhelynek Ausztriában kell lennie FIZIKAILAG illetve magának az azt kihasználó cégnek is Osztráknak kell lennie. Ezeket a feltételeket jogi okok miatt támasztják felém, tehát ennek mindenképpen meg kell felelni.

Eddigi kutakodásom eredményeként két szolgáltatót találtam ígéretesnek:
http://www.internex.at
http://hostaustria.at

Először elég egy egyszerű virtuális tárhely típusú 1 GB-os dinamikus tárhely. Azonban később szükség lehet nagyobb teljesítményű saját szervere (mondjuk bérlésre), tehát jó ha a cég az egyszerű tárhelyen felül, szükség esetén minden gond nélkül tud komolyabb hardvert biztosítani.

Ha van tapasztalatotok ausztriai tárhelyszolgáltatókkal kapcsolatban, akkor örülék ha megosztanátok velem, mert nekem egyelőre semmilyen rálátásom nincs a dologra, azon kívül, hogy a Google mit hoz ki nekem a megfelelő kulcsszavakra az első oldalon.