Archívum - Júl 6, 2008 - Fórum téma
Ütemezett feladat 5.1.x
Próbálta már valaki az ütemezett feladatot.
Nekem vista 64-bit nem működöott, illetve Az UPDATE tábla SET mező=mező+1 sem futott le InnoDB alatt.
Az ütemezett feladat sem futott le myisam alatt sem de a fenti update igen.
■ Nekem vista 64-bit nem működöott, illetve Az UPDATE tábla SET mező=mező+1 sem futott le InnoDB alatt.
Az ütemezett feladat sem futott le myisam alatt sem de a fenti update igen.
AJAX YUI drag and drop
Üdv!
A yahoo ajax könyvtárral ismerkedem, azon belül a drag & drop funkcióval. Arra szeretném használni, hogy adatbázisból kilistázok valamennyi rekordot egy sorrendező mező alapján és ezzel az ajaxos megoldással szeretném ha módosítható lenne a rekordok sorrendje. Csak arra nem jöttem még rá, hogy a mozgatás hatására hogy tudok olyan php kódot lefuttatni, ami megváltoztatja a sorrendet az adatbázisban.
■ A yahoo ajax könyvtárral ismerkedem, azon belül a drag & drop funkcióval. Arra szeretném használni, hogy adatbázisból kilistázok valamennyi rekordot egy sorrendező mező alapján és ezzel az ajaxos megoldással szeretném ha módosítható lenne a rekordok sorrendje. Csak arra nem jöttem még rá, hogy a mozgatás hatására hogy tudok olyan php kódot lefuttatni, ami megváltoztatja a sorrendet az adatbázisban.
Másolás és mentés tiltása weblapon
sziasztok!
Meg szeretném oldani, hogy egy weboldalon egyszerű átlaglátogatók számára mindenféle másolás tilva legyen. Tehát kép mentése jobbegérgombbal, szöveg kijelölése és az ezekre vonatkozó billenytűkombinációk (ctrl+c, ctrl+A, ctrl+ins, shift+ins...).
Ezt gondolom javascripttel meglehet oldani, viszont én nem találtam még rá olyan komplett szkriptet ami ezt így egyben tudja. Ebben tud segíteni valaki?
■ Meg szeretném oldani, hogy egy weboldalon egyszerű átlaglátogatók számára mindenféle másolás tilva legyen. Tehát kép mentése jobbegérgombbal, szöveg kijelölése és az ezekre vonatkozó billenytűkombinációk (ctrl+c, ctrl+A, ctrl+ins, shift+ins...).
Ezt gondolom javascripttel meglehet oldani, viszont én nem találtam még rá olyan komplett szkriptet ami ezt így egyben tudja. Ebben tud segíteni valaki?