Archívum - Júl 30, 2008 - Fórum téma
php mysql nem értek valamit lééci segítsetek
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ha egy regisztrációt és egy bejelentkezést szeretnék felrakni az oldalamra akkor hogy csináljam azt már tudom hogy mysql- el kell csinálni valamit lééci segítsetek
és kéne egy admin az oldalamra aki ért a php hez nagyon én még csak kezdő vagyok emailom:1christo##kukac##citromail.hu
jelentkezzetek. előre is köszönöm
■ és kéne egy admin az oldalamra aki ért a php hez nagyon én még csak kezdő vagyok emailom:1christo##kukac##citromail.hu
jelentkezzetek. előre is köszönöm
Access űrlap kérdés
Sziasztok!
Van egy access űrlapom, két adatbeviteli mezővel, valamint van egy lekérdezésem. Azt szeretném megoldani, hogy az űrlapon lévő egyik mezőbe beírt érték legyen a lekérdezésben a szűrő feltétel, és az így kapott eredmény íródjon ki a másik adatbeviteli mezőbe. Egyszerűnek hangzik, de nem találok rá megoldást. Minden ötlet jól jönne.
Köszi
■ Van egy access űrlapom, két adatbeviteli mezővel, valamint van egy lekérdezésem. Azt szeretném megoldani, hogy az űrlapon lévő egyik mezőbe beírt érték legyen a lekérdezésben a szűrő feltétel, és az így kapott eredmény íródjon ki a másik adatbeviteli mezőbe. Egyszerűnek hangzik, de nem találok rá megoldást. Minden ötlet jól jönne.
Köszi