ugrás a tartalomhoz

Archívum - Júl 9, 2008 - Fórum téma

Weboldal elérés probléma

fajtbros · 2008. Júl. 9. (Sze), 18.18
Üdv mindenkinek!

Segítségre lenne szükségem mert lassan megőszülök.

A probléma a következő: egy weboldalon dolgozom éppen, amihez már tartozott egy domain név. Egy új szolgáltatóhoz átkértem ezt a domaint, úgy tűnt mnden rendben ment. Az első pár napban feltűnt hogy nem elérhető az oldal, a szolgáltató üzenete jött be, miszerint az oldal nincs feltöltve. Gondoltam még nem rendelték hozzá a domaint, majd jó lesz.
Míg nem elérkezett az idő mikor dolgoznom kell az oldalon, de még most 2 hónap után sem elérhető. Rájöttem arra, ha http://www.galaxyjatekaruhaz.hu címen nem is, de www nélkül elérem az oldalt! Megkértem a barátaimat nézzék meg az oldalt, náluk tökéletesen megy minden címen!

Routert tegnap reseteltem, és rögtön utána bejött az oldal, azt hittem minden ok. Ma viszont újra nem volt elérhető, reset után sem! Azóta kihúztam a routert, és közvetlenül a gépre kötöttem a netet, és így működött az oldal.
Most épp sehogy se megy az oldal :o( Egyszerűen érthetetlen mi történik.

Kérlek titeket segítsetek, nincs már több ötletem.

Köszi
Kris
 

User adatainak kiíratása a böngészőben

Alekszander · 2008. Júl. 9. (Sze), 17.32
Sziasztok!
Egy olyan metódust, elemet, osztály keresek, ami a böngészőben futtatott (JSF) oldal alapján megmondja a futtató felhasználó nevét (+ milyen domainbe tartozik) és mindezt platformfüggetlen módon.

Tájékozódtam már a témában és a legegyszerűbb formában szeretném megvalósítani, ha lehet anélkül, hogy felkéne telepítenem 10 toolt és azokon keresztül kinyerni a szükséges infókat (lsd. JAAS).

Azért fontos a platformfüggetlenség, mert van egy megoldás erre a problémára (com.sun.security.auth.module.ntsystem), de ez csak NT rendszeren működik Unix platformon csődöt mond.

Mit tudtok tanácsolni erre a problémára? Milyen megoldás lehetséges hogy a linux szerveren is működjön?

Üdv,
Alekszander
 

JQuery TAB egymás alá

jozefk · 2008. Júl. 9. (Sze), 16.09
Sziasztok,

Van-e valakinek ötlete, hogy a JQuery-s tab-okat hogyan lehet egymás alá helyezni ? Vagy ez a CSS-en múlik ?

Köszi,

jozefk