ugrás a tartalomhoz

Archívum - Feb 12, 2008 - Fórum téma

Változtatok a kódon, és üres fehér lapot kapok

mopa · 2008. Feb. 12. (K), 23.54
Kezdő vagyok.
Miért van az hogy egy privát webszerveren, ssh/sftp kapcsolatban szerkeztem a php fájlokat, de ha egy kicsit is megváltoztatok a kódot már nem jelenik meg többé az oldal? Csak egy üres lap.

Ez attól van , hogy nem tudja lefordítani a compliler? De igazából ha egy kicsit változtastok és tutti jó szintaktikailag akkor is.

Lehet alapvető dolgon múlik.... de nemtom....

köszi ha segítetek....


üdv
 

letoltott script szerkesztése

mopa · 2008. Feb. 12. (K), 23.21
Adott egy bizonyos "hesk" nevű script amit netről szereztem be. Szeretném kicsit megszerkeszteni benn a dolgokat. Konkrétan a phpmailer-rel szeretném kombinálni , hogy tudjak levelet küldeni, mert a script maga a php beépített függvényét alkalmazza ,de ezen a szerveren ez nem jo ( ez egy provat szerver).

Első alapvető kérdésem: miért van az , ha beleírok egy eljárást a "hesk" eredeti index.php-jába akkor nem jelenik meg semmi a böngészőben?

A másik: hogyan kéne használni a phpmailert. Egyszerűen csak bemásolom az osztály fájlait. Pl az index.php-ban
meghivom ezeket és utána már használhatom is az osztály metódusait?


köszi előre is
 

Adatok elküldése POST metódusban űrlap nélkül

Velias9 · 2008. Feb. 12. (K), 17.49
Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok elküldeni szöveget, vagy más adatot POST metódusban. Az URL-hez hozzáfűzéses módszer nem megfelelő, mert lennének 5-6000 karakter hosszú szövegek is.
Ennek a problémának egy árnyaltabb formája, hogy JavaScripttel hogyan tudom ezt megtenni. Lehet elsőre hülyén hangzik. A cél az lenne, hogy előnézeti ablakot hozzak létre egy form mezőből külön ablakba.
Remélem tudtok segíteni.

Előre is köszi minden segítséget!
 

Nem sikerült működésbe hoznom a PHPShop-ot

hali · 2008. Feb. 12. (K), 15.50
Sziasztok !

Szeretnék webshoppot csinálni és találtam egy jó alanyt méghozzá a phpshop-ot http://www.phpshop.org/
Viszont van egy kis problémám... mivel nemvagyok programozó ezért nehéségeim vannak ezzel kapcsolatban és kéne kis segítség hogy betudjam indítani... localhost-on probálkoztam idáig a beindításával méghozzá az EasyPHH-vel idáig nincs is gond... de mikor letöltöm a phpshop-ot berakom a megadott mappába és elakarom inditani localhost-on böngészővel akkor ezt kapom válasznak:

Warning: require(./WEB-INF/etc/config.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Program Files\EasyPHP\www\index.php on line 80

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './WEB-INF/etc/config.php' (include_path='.;./WEB-INF/;./WEB-INF/modules') in C:\Program Files\EasyPHP\www\index.php on line 80

valami gubanc van ... na most van ey ugy nevezett dokumentation mappa miben evan irva egy readme-ben hogy mit is kéne csinálni vele de nekem ez magas angul is van meg... huh szal jah kéne segítség.

Ha esetleg valakinek van egy működője és elküldené nekem azt megköszönném egy sima phpshop natur beállításokkal elég lenne mert én nemtom elindítani ... kérlek segítsetek !

Válaszaitokat előre is köszönöm !