ugrás a tartalomhoz

Archívum - Aug 16, 2005 - Fórum téma

Keret nélküli ablak nyitása JS-ből

blackcat · 2005. Aug. 16. (K), 21.56
De hogyan?
Állítólag Java scriptel megoldható, hogy ne legyen sem Toolbar, sem Location, sem Directories, sem Status, sem Menubar, sem Scrollbars, sem pedig Resizable
sor.
De én nem találom ezt a scriptet. Segítsen valaki, ha tud.
Köszönöm.
 

Keretes szerkezetű lapon nem ugrik a link az oldal tetejére

Anonymous · 2005. Aug. 16. (K), 20.20
Van egy keretes szerkezetű oldal (táblázatos) az oldalsó linkekre kattintva nem ugrik az oldal a megjelenítendő lap tetejére, hanem oda ahol az előző lapon álltunk. Mi az oka ennek, és mit lehet ilyenkor csinálni?
Válaszokat köszönöm előre is!
 

Értelmezési hiba az utolsó sorban

Anonymous · 2005. Aug. 16. (K), 19.35
Azt mi okozhatja, ha a php kód lefutattása közben a böngészöben azt a hiba üzenetet kapom, hogy értelmezési hiaba a kód utolsó sorában, ahol a php kód záró tag-je van. ez: "?>"
 

Keresőrobotok és dinamikus tartalmak

Anonymous · 2005. Aug. 16. (K), 17.12
Hali,

Hogyan oldható meg hogy a robotok vhogy indexlni tudják a dinamikus tartalmakat? index, origo ... hogyan csinálják hogy a cikkeket keresők látják?
köszi
 

A lap elévült ...frissítse

carstephun · 2005. Aug. 16. (K), 16.43
Üdv Mindenkinek,
olyan kérdésem lenne,hogy írtam egy többoldalas listát kezelő rutint, amivel az explorer alatt elég sűrűn a tárgyban említett üzenetet kapom, ha a vissza gombra kattintok. Tudja valaki, hogy ez miért van?

Van ennek valami technikája, hogyan kommunikál a böngésző és a session-ök vagy cookiek?

Üdv
Sanyi
 

Nem megy a mailküldés Windowson

Anonymous · 2005. Aug. 16. (K), 14.25
sziasztok,

itt kinlodok egy localhostos, windowsos php-apache-mysql-lel, automata leveleket szeretnek küldeni a cimemről, amit el is küld, legalábbis 1-et ad vissza eredményül a mail(), de valamiért nem érkezik meg mégsem a levelem. az SMTP beállítást a levelező progim beállításából vettem, sendmail_from-nak próbáltam már a saját mailcímemet és a username-t is beállítani, de a levél továbbra sem érkezik. sendmail_path-nak no value az _értéke_.
egy kis segítséget nagyon szívesen vennék...
köszi,
t
 

Mailbox figyelés és parancs továbbküldés

unreal · 2005. Aug. 16. (K), 12.40
egy olyan PHP oldalt szeretnék csinálni ami figyel egy adott e-mail címrt majd ha jön rá levél akkor azt feldolgozza.
de a lényeg a cím figyelés lenne. a többit már megoldom vqalahogy.
Köszönöm szépen.
 

CMS fórum, szerkeszthető modulokkal

Tulipan · 2005. Aug. 16. (K), 10.50
A segitségeteket, tanácsotokat kérem. A feladat amit meg kell oldanom megköveteli, hogy szerkeszthető legyen a kiválasztott CMS modul rendszere, jól együttműködjön MSQL,PostgreSQL adatbázisokkal és ingyenes legyen a szoftver. Még nem foglalkoztam ezzel a rendszerrel, jelenleg az www.opensourcecms.com, és a www.cmsmatrix.org oldalak feltérképezésénél tartok. Mi a véleményetek a Phpbb, Simplemachines,Punbb-ről? A Mambo tartalmaz fórumot? Van ilyen tapasztalat? Mi jött be nektek?
 

"Gyengén" formázott szöveg mentése mysql adatbázisba

carstephun · 2005. Aug. 16. (K), 10.24
Üdv Mindenkinek,

a cím témájában szeretném kikérni a véleményeteket. Szeretnék egy egyszerű cikkeket, híreket kezelő modult írni. A cikkekben szereplő idézőjelek és egyéb formázási utasításokat ti hogyan mentitek el adatbázisba, hogy legközelebb megjelenítve ne csússzanak el pl.: \ jelből ne \\ legyen legközelebb?

Átnéztem néhány fórumot ezügyben, de mindenhol mindenki másképp csinálja, nekem tényleg csak egy egyszerű megoldás kell! Ezekből a fórumokból nehéz kihámozni a jót!

A másik kérdésem az lenne, hogy van e olyan szövegszerkesztő, amiről tudtok, amivel csak bekezdésekket és linkekket lehet hozzáadni a fent említett típusú cikkekhez?

Üdv
Sanyi