ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 19, 2005 - Fórum téma

Jelszó csillagozása

_able · 2005. Már. 19. (Szo), 14.35
Készítettem egy nagyon egyszerű admin rendszert. (http://able.atw.hu/php/admin/index.php)
Abban szeretnék segítséget kérni h hogy lehet azt megcsinálni h ne a jelszót mutassa hanem csillagokat helyette.
 

Location

kriz · 2005. Már. 19. (Szo), 13.57
Elo,

Szoval, olyan problémám van, hogy jelenleg úgy kezelem a formokat le, hogy ha szükséges, akkor beinclude-olom a process.php -t, aztán utánna kinyomja a tartalmat, amit a process.php még tud befolyásolni, ennek előnye, hogy tudok egy teljesen új oldalt megjeleníteni vagy ha hiányos a form akkor ismét a formot, az eddig megadott adatokkal. Viszont hátránya, hogy ha a júzer ráhasal a Refresh gombra, akkor ugye megjelenik az a rettenetes dialog ablak.
Ennek kiküszöbölésére gondoltam, hogy használom a Location headert. Ugyebár az adatellenőrzés függvényében itt is tudom egy új lapra küldeni a júzert, vagy vissza a formhoz. De a $_POST adatok időközben eltűnnek.

Ilyen hosszú bevezető után a kérdésem kb az lenne, hogy hogyan tudom "újra elküldeni" a $_POST változókat úgy hogy megkapja azokat a process.php után következő php is (form.php -> process.php -> valami.php esetén a valami.php)?
(Gondoltam arra, hogy belepakolom az egész $_POST -ot egy $_SESSION["POST_PROCESS"] változóba, és azt kezelem le a túloldalon, de az nem ment)

Vagy esetleg van erre valami jobb megoldás is mint a Location? Esetleg van valami hátránya a Location használatának?
 

XHTML -> XSL

Anonymous · 2005. Már. 19. (Szo), 09.28
Sziasztok,

ismer valaki olyan ingyenes programot, ami egy XHTML dokumentumot képes átkonvertálni XSL-be, mert jó lenne ha az XSL-t nem kézzel kellene irogatni. :) A válaszokat előre is köszönöm.