Archívum - Május 11, 2004 - Fórum téma
javascript leiras
////////////////////////////////////////////////////////////
Ha valaki tudja, hol tudom megtalálni a javascript leirast, szóljon! Nagyon fontos es surgos!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S_________E________G__________Í_________T___________S
■ Ha valaki tudja, hol tudom megtalálni a javascript leirast, szóljon! Nagyon fontos es surgos!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S_________E________G__________Í_________T___________S
hogy is van ez?
Az lenne a kérdésem, ha linkre kattintva kap változó értéket
pl href=adatok.php?a=10 és az a változó értékét nem az adatok.php oldalon akarom használni,ezt hogy tudom megtenni. Tudom úgy lenne a legjobb ha a href után az az oldal álna ahol használni akarom a változót, de sajnos én nem arra az oldalra akarok eljutni. De a másik programrésznek közben használni kellene a változót. Segítséget előre is köszönöm
■ pl href=adatok.php?a=10 és az a változó értékét nem az adatok.php oldalon akarom használni,ezt hogy tudom megtenni. Tudom úgy lenne a legjobb ha a href után az az oldal álna ahol használni akarom a változót, de sajnos én nem arra az oldalra akarok eljutni. De a másik programrésznek közben használni kellene a változót. Segítséget előre is köszönöm
PHP és FTP PUT
Sziasztok,
mivel a szolgáltatóm nem támogatja az upload-ot, kénytelen voltam FTP-vel próbálkozni. Addig eljutok, hogy rájelentkezek a site-ra, de az fput a következő hibajelzést adja:
Warning: ftp_put(): Unable to access e:\!\gallery.msg in feltolt.php on line 64
A megadott file létezik, és sima FTP-vel fel is tudom tenni. Mi lehet a baj?
■ mivel a szolgáltatóm nem támogatja az upload-ot, kénytelen voltam FTP-vel próbálkozni. Addig eljutok, hogy rájelentkezek a site-ra, de az fput a következő hibajelzést adja:
Warning: ftp_put(): Unable to access e:\!\gallery.msg in feltolt.php on line 64
A megadott file létezik, és sima FTP-vel fel is tudom tenni. Mi lehet a baj?