ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 18, 2015 - Fórum téma

Doc, Pdf fájlok beszúrása mssql adatbázisba

mezoltan · 2015. Nov. 18. (Sze), 19.44
A következő lenne a problémám: doc, ill. pdf fájlokat kellene beszúrnom mssql adatbázisba a php segítségével. Körbenéztem a neten, de nem találtam jól működő megoldást. Ebben szeretnék segítséget kérni, biztosan van valaki aki már oldott meg hasonló feladatot.
 

MySQL táblanév számokkal

unregistered · 2015. Nov. 18. (Sze), 17.20
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy régen volt valami problémám ha úgy neveztem el a táblákat MySQL-ben hogy 2015_tablanev és ezért fordítottan használtam (tablanev_2015), de most hogy létrehoztam az első példa szerint, tökéletesen működik úgy is.
Azt tudom (ha jól emlékszem), hogy az SQL-nél (és nem a MySQL-nél) tilos volt így létrehozni táblát, de most mit javasoltok hogyan használjam MySQL-nél a számmal rendelkező táblaneveket?

Előre is köszönöm.
 

Google nektek is kihagy néha karaktereket?

inf · 2015. Nov. 18. (Sze), 04.24
Elég sokszor volt már, és idegesít, hogy google kihagyja a karaktereket, amiket begépelek. Legtöbbször szóközt rak a helyükre. Ez egyedi feature, és megy szét a firefox nálam, vagy másnál is jelentkezik, és a google kódja a hibás? Sehol máshol nem tapasztaltam ilyet, úgyhogy az utóbbira tippelnék, de gondoltam megkérdem, illetve azt is, hogy van e már bug report?