ugrás a tartalomhoz

Archívum - Júl 3, 2011 - Fórum téma

domain admin/tech/zone kontakt

unregistered · 2011. Júl. 3. (V), 23.56
Hello!

Érdeklődni szeretnék hogy egészen pontosan mi a különbség az admin és tech kontakt között (azon túl hogy az admin az adminisztrációval foglalkozik a tech meg a technikaival ahogy az mindenhol le van írva a neten) és mi a feladata a zone kontaktnak? Amúgy van-e tényleges értelme hogy a tech és zone kontakt is a domain tulajdonosa legyen?

Előre is köszönöm!
 

Flash : Animáció probléma

whiteman0524 · 2011. Júl. 3. (V), 16.04
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni Flash ügyben. Egy képváltó animáción dolgozok, ami felbontja a képet kis 50x50-es négyzetekre (Kis Bitmap-eket gyárt belőle) és egyenként pörgeti őket, amikor pedig átfordulnak megjelenik a következő kép megfelelő képkockája.

Az eredeti képből gyártott kis 50x50-es Bitmap képkockák, bele vannak téve egy-egy Sprite-ba, amik szigorúan és pontosan egymás mellé és alá vannak pozicionálva, így olyan mint ha egy sima kép lenne a sok kis Sprite és bennük az 50x50-es Bitmap-ek. A Sprite-ok azért kellenek, mert nem közvetlenül a Bitmap-eket animálom hanem a konténert amiben vannak vagyis a Sprite-ot, így amikor átfordul egy Sprite csak a benne levő Bitmap-ot kell kicserélni a következő megjelenítendő kép megfelelő képkockájára és fordulhat megint tovább a következő képnél. A Sprite-ok rotationY attribútumát animálom, mindig +180 fokkal egy-egy új képnél. A Sprite-okban a Bitmap-ek -25, és -25 képponttal vannak eltolva x és y tengely szerint, azért mert a középpontjuknál fogva forgatom őket, illetve pontosabban a Sprite-ot, de ugye annak meg 0,0 a regisztrációs pontja ami mentén a forgatás majd történik.

A problémám a következő, és megpróbálom képekkel is illusztrálni :

Amikor az animáció még nem indult el, minden rendben van és hajszál pontosan figyelnek a kis képkockák egymás mellett, mintha egy sima képet nézne az ember. Ekkor valahogy így fest a dolog. (Jah igen a képeknek tükörképük is van amint látható. Ők is animálódnak a képpel együtt és fontos hogy ők átlátszóak!) Amikor azonban lefut az első animáció, és átpördülnek az egyes képkockák, akkor pedig ez fogad.

MYSQL Többszörös lekérdezés.

cszlak · 2011. Júl. 3. (V), 12.21
Van egy MySQL lekérdezés de valamit elrontottam benne mert 0-val tér vissza.

<?php
$sql = "SELECT `agyak`.`suly`, `antik`.`suly`, `csaptelep`.`suly`, `asztal`.`suly`, `dohanyzo`.`suly`, `egyedi`.`suly`, `etkezo`.`suly`, `evoeszkoz`.`suly`, `faajto`.`suly`, `femkieg`.`suly`, `fenyobutor`.`suly`, `fokep`.`suly`, `furdoszoba`.`suly`, `gardrob`.`suly`, `hulladek`.`suly`, `iroda`.`suly`, `kes`.`suly`, `konyhabutor`.`suly`, `mdf`.`suly`, `mosogato`.`suly`, `nappali`.`suly`, `otletek`.`suly`, `szek`.`suly`, `talalo`.`suly`, `terv`.`suly`, `tvallvany`.`suly`, `vonalrajz`.`suly`
    FROM agyak, antik, csaptelep, asztal, dohanyzo, egyedi, etkezo, evoeszkoz, faajto, femkieg, fenyobutor, fokep, furdoszoba, gardrob, hulladek, iroda, kes, konyhabutor, mdf, mosogato, nappali, otletek, szek, talalo, terv, tvallvany, vonalrajz";
    									
$sulyok = mysql_query($sql);  
while($sulya = mysql_fetch_array($sulyok)) {
$suly = $sulya['suly'];
$kép_ossz_suly =  $kép_ossz_suly + $suly;
}
?>
Kérlek segítsetek!