ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jún 18, 2009 - Fórum téma

Bejelentkezés regisztrációval

mag22 · 2009. Jún. 18. (Cs), 18.18
Kérdésem, hogy van egy bejelentkezés oldalam. Én azt akarom, hogy csak regisztráció után lehessen belépni az oldalra. ugyanis az a problémám hogy felhasználónév és jelszó nélkül is be lehet lépni az oldalamra. segítsen valaki!
 

PHP adat kiolvasás probléma MySQL-ből space esetén

Petrusz · 2009. Jún. 18. (Cs), 11.47
Sziasztok,

Volt már valakinek problémája abból hogy varchar típusban a space kiolvasásakor rendetlenkedik a script, Megjegyzés rovatban lévő space-t hogy célszerű lekezelni?
beolvastatom az adatokat majd href en keresztül átadom egy másik lapnak majd a $_POST['x'] eltünteti a spacet, vagyis az aztán következő szöveget már nem értelmezi és az innentől következő adatkiolvasások is hibásak

Köszönöm,

Péter
 

CSS érték dinamikus megadása

paal · 2009. Jún. 18. (Cs), 11.33
Üdv,

A Wufoo oldalain található formoknál használt, az éppen aktív form részeket más színnel megjelenő funkciót szeretném Drupal alatt használni.
Egy js hozzárak egy "focused" paramétert az elem kiválasztójához.

Ha jól néztem, a function initializeFocus() függvényrész végzi el ezt a funkciót. Ezt beraktam a Drupal téma mappájában egy script.js-be, ezt elvileg be is tölti, de itt nagyjából véget is ért a js tudásom.


Amit el szeretnék érni, hogy minden
class="form-item"
kiválasztó kapjon egy
class="form-item focused"
paraméter, amikor ezen dobozon belül, bármilyen form elemet választ a felhasználó.

Teszt link.

Hogyan lehetne ezt elérni?

Nagyon köszönöm!

Üdv, Pali
 

Szerver terhelés

demo · 2009. Jún. 18. (Cs), 07.15
Kisebb statikus - adatbázist nem használó - oldalakhoz írok egy nyelvkezelő osztályt. Az egyik függvénye lenne az aktuális nyelv kiírása... vagyis a $_GET[] helyett egy $langObj->id()-t hívnék meg, ami gyk. egy print $_GET[]...
Elég sokszor szükség van rá egy oldalon. És lesz egy pár ilyen oldal a szerveren. (100<) A érdemes-e így hozzájutnom ahhoz az egy paraméterhez az URLből, vagy használjam egyszerűen csak a echo $_GET[]-et.
Apróságnak tűnhet, lehet az is.