Archívum - Jún 18, 2009 - Fórum téma
Bejelentkezés regisztrációval
Kérdésem, hogy van egy bejelentkezés oldalam. Én azt akarom, hogy csak regisztráció után lehessen belépni az oldalra. ugyanis az a problémám hogy felhasználónév és jelszó nélkül is be lehet lépni az oldalamra. segítsen valaki!
■ PHP adat kiolvasás probléma MySQL-ből space esetén
Sziasztok,
Volt már valakinek problémája abból hogy varchar típusban a space kiolvasásakor rendetlenkedik a script, Megjegyzés rovatban lévő space-t hogy célszerű lekezelni?
beolvastatom az adatokat majd href en keresztül átadom egy másik lapnak majd a $_POST['x'] eltünteti a spacet, vagyis az aztán következő szöveget már nem értelmezi és az innentől következő adatkiolvasások is hibásak
Köszönöm,
Péter
■ Volt már valakinek problémája abból hogy varchar típusban a space kiolvasásakor rendetlenkedik a script, Megjegyzés rovatban lévő space-t hogy célszerű lekezelni?
beolvastatom az adatokat majd href en keresztül átadom egy másik lapnak majd a $_POST['x'] eltünteti a spacet, vagyis az aztán következő szöveget már nem értelmezi és az innentől következő adatkiolvasások is hibásak
Köszönöm,
Péter
CSS érték dinamikus megadása
Üdv,
A Wufoo oldalain található formoknál használt, az éppen aktív form részeket más színnel megjelenő funkciót szeretném Drupal alatt használni.
Egy js hozzárak egy "focused" paramétert az elem kiválasztójához.
Ha jól néztem, a function initializeFocus() függvényrész végzi el ezt a funkciót. Ezt beraktam a Drupal téma mappájában egy script.js-be, ezt elvileg be is tölti, de itt nagyjából véget is ért a js tudásom.
Amit el szeretnék érni, hogy minden kiválasztó kapjon egy paraméter, amikor ezen dobozon belül, bármilyen form elemet választ a felhasználó.
Teszt link.
Hogyan lehetne ezt elérni?
Nagyon köszönöm!
Üdv, Pali
■ A Wufoo oldalain található formoknál használt, az éppen aktív form részeket más színnel megjelenő funkciót szeretném Drupal alatt használni.
Egy js hozzárak egy "focused" paramétert az elem kiválasztójához.
Ha jól néztem, a function initializeFocus() függvényrész végzi el ezt a funkciót. Ezt beraktam a Drupal téma mappájában egy script.js-be, ezt elvileg be is tölti, de itt nagyjából véget is ért a js tudásom.
Amit el szeretnék érni, hogy minden
class="form-item"
class="form-item focused"
Teszt link.
Hogyan lehetne ezt elérni?
Nagyon köszönöm!
Üdv, Pali
Szerver terhelés
Kisebb statikus - adatbázist nem használó - oldalakhoz írok egy nyelvkezelő osztályt. Az egyik függvénye lenne az aktuális nyelv kiírása... vagyis a $_GET[] helyett egy $langObj->id()-t hívnék meg, ami gyk. egy print $_GET[]...
Elég sokszor szükség van rá egy oldalon. És lesz egy pár ilyen oldal a szerveren. (100<) A érdemes-e így hozzájutnom ahhoz az egy paraméterhez az URLből, vagy használjam egyszerűen csak a echo $_GET[]-et.
Apróságnak tűnhet, lehet az is.
■ Elég sokszor szükség van rá egy oldalon. És lesz egy pár ilyen oldal a szerveren. (100<) A érdemes-e így hozzájutnom ahhoz az egy paraméterhez az URLből, vagy használjam egyszerűen csak a echo $_GET[]-et.
Apróságnak tűnhet, lehet az is.