ugrás a tartalomhoz

Archívum - Dec 21, 2005 - Fórum téma

Minden hoverre egyszer lefutó gif képsorozat

arpadosso · 2005. Dec. 21. (Sze), 20.57
Hogy is van ez? Beállítom a gifet, hogy csak egyszer fusson le, html-ben mielőtt megjelenne elrejtem. Aztán amikor megjelenik (mondjuk egy hover hatására) akkor lejátszódik ugyebár. De utána mivan? Ha elrejtem, akkor elvileg, legalábbis nekem evidens lenne hogy ha újra megjelenítem, akkor újra lejátssza, logikailag viszont jogos, hogy csak egyszer játszaná le és utána bármit csinálok vele a legutolsó képkocka lesz látható.

Hol az igazság? :( A kérdésem csak az volna, hogy firefoxban hogyan lehetne megoldani, hogy egy 1×végigjátszandó gif, minden elrejtés után újra lejátszódjon.

Kivételesen most az IE-nek jár a pont tőlem mert az evidens módon újra játtsza a végéig és utána megáll.
 

Java chat nem lehet külön webszerveren

Poczok · 2005. Dec. 21. (Sze), 18.54
Sziasztok!

Egy részben java alapu chat progit kellett csinálnom, a chat szerver C#-ban készült. A problémám az, hogy nem lehet külön gépen a webszerver és a chat szerver, valamilyen java biztonsági beállítások miatt. Esetleg lenne valakinek ötlete, hogy lehet megoldani, hogy a webszerver és a chat-szerver két külön gépen menjen?
 

Cikkeknél fölösleges görgetősáv

tiny · 2005. Dec. 21. (Sze), 16.52
Üdv!
Meglestem a cikkek részt és egy görgetősáv csúfítja el az összképet. Megnéztem IE-ben és Operában is, de úgy látszik csak Firefox-ban jelentkezik ez a "hiba".
 

Egyszerű jelszóval védett oldal PHP-vel

lacza · 2005. Dec. 21. (Sze), 16.30
Teljesen laikus vagyok a PHP-hez és álltalában a programozáshoz. Azonban van egy olyan problémám, hogy le kell védenem egy oldalt egy weblapon. Az oldalon, amit le szeretnék védeni nincs semmi, csak 4db fotó, illetve három link, amik egy letölthető PDF doksira mutatnak.
Minden megoldás érdekelne. És vegyétek lécci figyelembe, hogy koki hülye vagyok a PHP-hez.
 

Webshop pay pal rendszerrel.

rbarnabas · 2005. Dec. 21. (Sze), 15.44
Ha volt már tapasztalatod Pay Pall redszerü szolgáltatókkal akkor azt megoszthatod:
-milyen adatokat kérnek az adott webshop-tól ?
-milyen protokolokat alkalmaznak?
-stb.