Archívum - Jún 8, 2004 - Fórum téma
Mysql táblák automatikus frissítése
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék kérni arra, hogyan oldható meg az, hogy naponta egyszer az internetszolgáltatómnál automatikusan frissüljön egy adatbázisom.
A forrás az én gépemen van, amelyen windows, apache, mysql fut. Az intraneten feladatütemezővel és a mysql-lel meg tudtam oldani az automatikus adatbázisfrissítést, ami azt jelenti, hogy naponta egyszer egy txt fájlból legenerálódnak a sql táblák. A phpmyadmin-nal 3 lépésben ezt ki is tudom exportálni a külső szerverre, de szeretném ezt teljesen automatizálni. Amint látjátok a belső frissítéshez nem kellett programot írni.
Örülnék néhány ötletnek.
üdv: frankie
■ Ötleteket szeretnék kérni arra, hogyan oldható meg az, hogy naponta egyszer az internetszolgáltatómnál automatikusan frissüljön egy adatbázisom.
A forrás az én gépemen van, amelyen windows, apache, mysql fut. Az intraneten feladatütemezővel és a mysql-lel meg tudtam oldani az automatikus adatbázisfrissítést, ami azt jelenti, hogy naponta egyszer egy txt fájlból legenerálódnak a sql táblák. A phpmyadmin-nal 3 lépésben ezt ki is tudom exportálni a külső szerverre, de szeretném ezt teljesen automatizálni. Amint látjátok a belső frissítéshez nem kellett programot írni.
Örülnék néhány ötletnek.
üdv: frankie
hasznos Firefox kiterjesztések
Sziasztok!
A Firefox bongeszohoz rengeteg kiterjesztes letezik, de gondolom a tobbseg (engem is beleertve) csak a WebDeveloper-t ismeri. Aki esetleg hasznalna mas kiterjeszteseket is, amik hasznosnak bizonyultak, az irjon mar roluk egy kis ismertetot: mire valo, miert szereti, stb.
Jabba
■ A Firefox bongeszohoz rengeteg kiterjesztes letezik, de gondolom a tobbseg (engem is beleertve) csak a WebDeveloper-t ismeri. Aki esetleg hasznalna mas kiterjeszteseket is, amik hasznosnak bizonyultak, az irjon mar roluk egy kis ismertetot: mire valo, miert szereti, stb.
Jabba