ugrás a tartalomhoz

Archívum - Okt 15, 2003 - Blog bejegyzés

A digitalizált elektronikus tartalom archiválása és védelme

Anonymous · 2003. Okt. 15. (Sze), 20.16
A CW-Számítástechnika lap október 21-én, kedden konferenciát és szakmai napot rendez "Adatbiztonság (A digitalizált elektronikus tartalom archiválása és védelme)" címmel. Látogatóként a belépés ingyenes.

Újabb CSS generátorok

Hojtsy Gábor · 2003. Okt. 15. (Sze), 15.26
Ha még nem lett volna elég az eddig bemutatott CSS generátor készlet, szinte minden héten újabbak csatlakoznak a népes táborhoz. A lelkes fejlesztők egyrészt az újonnan megjelenő technikákhoz készítenek varázslókat, másrészt régen megoldatlan problémákra fejlesztenek ki generátorokat. Ma egy táblázat nélküli oldal és egy tisztán CSS rollover varázslóra hívnám fel a figyelmet.

PHP biztonság cikksorozat

Hojtsy Gábor · 2003. Okt. 15. (Sze), 09.26
Az O'Reilly kiadó által üzemeltetett onlamp.com oldalon jelent meg John Coggeshall háromrészes PHP biztonság cikksorozata, melyben a tipikus hibák felsorolásával kezdi, kiemelve, hogy nem minden betörési lehetőség nyilvánvaló.

Perl Maraton

Bártházi András · 2003. Okt. 15. (Sze), 01.03
Mától minden nap különböző, tömbökkel kapcsolatos tippet olvashattok a Weblabor fejlécében, egészen november végéig. Lesznek kisebb alapkérdések, s lesznek bonyolultabb, talán a Perl guruk számára is újdonságot mondó kérdés-válasz párok. Várunk bármilyen webes témában hasonló gyűjteményeket! Decembertől egy újabb, más (nem Perllel foglalkozó) témakört felölelő gyűjteménnyel jelentkezünk.