ugrás a tartalomhoz

Archívum - Szep 21, 2015 - Fórum téma

Ez miért fordulhat elő?

Mistic97 · 2015. Szep. 21. (H), 20.11
Előfordult már valakivel olyan, hogy ugyanabban a könyvtárban a html weboldal nem találja az egyik fájlt míg a másikat igen?

Félreértés ne essék, HELYESEN írtam be az elérési utat. Egy példával támasztanám alád:
x könyvtáramban van egy file.css nevű fájlom. Ez az egyel feljebb lévő könyvtár css mappájában van. A következőként adom meg az elérési utat: "../css/file.css". Elsőre működik a dolog, viszont, miután újraindítom a gépet, akkor már nem.

Kerestem a hiba okát, hogy mi lehetne az, de nem találtam rá megoldást, így teszteltem, vajon egy másik fájlt elér-e ugyanebben a könyvtárban. Létrehoztam tehát UGYANABBAN a könyvtárban a files.css nevű fájlt is, az elérési út pedig a következő: "../css/files.css". És ismét működik, ugyanazon kód van a 2 fájlban, az elérési út helyesen van megadva (copy+paste megoldással csak az s betűt írtam át), mégis a file.css fájlomat nem látja, nem reagál semmilyen frissítésre, mentésre, törlésre, ez a nevű fájl veszett a következő újraindításig.

Próbálkoztam még olyanokkal, hogy / karakter helyett \ illetve \\ karaktereket használjak, de a hiba továbbra is fennáll.

És ezt nem csak css fájlokkal (link tag), hanem script tagekkel is eljátssza velem. Mégis miért? Mi lehet a hiba oka? Benne maradt valami szutyok a memóriában?