ugrás a tartalomhoz

Archívum - Júl 16, 2014 - Fórum téma

mennyi a reális ár?

Szita Szilárd · 2014. Júl. 16. (Sze), 14.41
Üdvözletem, egy wordpress oldalt kéne személyre szabni.
Blog témája a testépítés lenne, kinézetét egy oldalhoz tudnám hasonlítani Ehhez a kiterített kártyalapos dolog nagyon tetszik.

Funkciók:
- Egy ,statisztika' menüpont, ahol az anyagiakról szeretnék egy részletese elemzést, itt gondolok étrend,táplálékkiegészítő.
Az ötletem az lenne, hogy diagramokkal lenne ábrázolva a dolog, ezt úgy értem, hogy lenne egy kőrdiagram ami ugyebár 360fokos és ebbe a kördiagramba menne egy csík és minden nap egyre nagyobb területet járna be ez a csík hasonló dolog mint a progress bar
Pl
És a körünk közepén lenne a költség, ezt úgy gondoltam, hogy lenne egy adminisztrációs felület ahol objektumokat tudok hozzáadni itt gondolok pl: csirkemell 1 kg 1200ft 1200kcla.
És akkor az ár meg megjelenne a kördiagram közepén, és ha következőnap hozzáadok valamit akkor az hozzáadódjon az eddigi összeghez.
Ez a kördiagram mindig nullázódik hónap első napján 00:00-kor.
Ebből a diagramból szeretnék hármat - Étrend
- Táplálékkiegészítő
-Összesített (ez nem nullázódik soha)

- Blogbejegyzés kiemelése pl, ha van egy főcikk mint az étrend összeállítása akkor az a cikk a főoldalon jeleljen meg piros kerettel és kiemelve a többi bejegyzéstől.
maximum 3db kiemelt bejegyzés lehet.

- Visszaszámláló:
Az lenne a szerepe,hogy egy igényes számlálót ellehetne helyezni az oldalon persze amikor erre szükség van pl:diétából még van vissza 1hét 12 óra 12 perc 45 másodperc.

Szerintetek mennyi a reális ár erre?
 

Hangmagasság és ütem mérés

Creative · 2014. Júl. 16. (Sze), 14.36
Sziasztok,

Az alábbi problémával fordulok most hozzátok s gyors és értő hozzászólásokban reménykedem.

WebAudio segítségével próbálok megvalósítani egy látszólag könnyű dolgot. Adott egy gombnyomása induló liveinput audió bemenet /mikrofon/, s ezen hangmagasságot mérek egy githubos projekt alapján. Extra, hogy a document.ready -be beraktam egy olyan sort, mi szerint ha van pitchDetector.pitch változó, akkor azt azonnal logolja egy textboxba, amiből én logfile-t tudok menteni.

Problémám /azon túl, hogy egy nagyon naív megoldást próbálok használni/, hogy kellene ide egy ütem számláló/mérő is, ami megmondaná, hogy amit hallok, annak mi a bpm -je. Ilyet azonban sajnos nem találtam eddig, ami használható is lett volna. Egyszeri dolog és fontos lenne, ha bárki tapasztalt, hozzáértő tudna nekem segíteni ebben.

Szóval JavaScript alapon, kombinált PitchDetector és BPM counter/calculator/meter (ki hogy hívja).

Bárki bármi tapasztalat ilyen téren, vagy tud olyan megoldásról, ami már létezik erre? Gyorsan kellene és egy egyszerűbb megoldás JS-ben, köszi srácok előre is mindent.
 

Angular js megosztott adat nem frissül

gtoma · 2014. Júl. 16. (Sze), 08.20
Sziasztok!

Egy alkalmazást csinálok, és gondoltam kipróbálom az AngularJS-t.
Sajnos belefutottam egy problémába, amire nem találom a megoldást.

Van egy tabos ablakom, ahol az első tab-on egy teljesen más controller van, mint a többin. Sajnos az <ul><li> kötött kód felépítésétől nem tudok eltérni, így minden LI-n definiálnom kell, hogy az a USER controllerhez tartozik.
Azaz:
<li ng-controller="valami más">...</li>
<li ng-controller="user">
     <button ng-click="adatlekeres()">Adatok</button>
     adat csoport 1
</li>
<li ng-controller="user">adat csoport 2</li>
<li ng-controller="user">adat csoport 3</li>
Az adat megosztáshoz a factory-t használom. Teljesen jól működik. Ha gépelek valamit, akkor a másik fülön is láthatók a szükséges adatok.
Azonban, ha ajaxban le akarom lekérni egy adott user adatait, nem frissül a factory, így a többi fül sem. Csak az a fül -azaz az a kontroller, ahol a belépést intézem, frissül. Az újonnan lekért adatokat a többi fülön nem kapja meg a controller. :(

Íme a kód részlet:
itt
(nem működik, egyszerűsítve van, de jobban érthető mintha nem lenne)

Hogy tudnám frissíteni globálisan az adatokat?