ugrás a tartalomhoz

mennyi a reális ár?

Szita Szilárd · 2014. Júl. 16. (Sze), 14.41
Üdvözletem, egy wordpress oldalt kéne személyre szabni.
Blog témája a testépítés lenne, kinézetét egy oldalhoz tudnám hasonlítani Ehhez a kiterített kártyalapos dolog nagyon tetszik.

Funkciók:
- Egy ,statisztika' menüpont, ahol az anyagiakról szeretnék egy részletese elemzést, itt gondolok étrend,táplálékkiegészítő.
Az ötletem az lenne, hogy diagramokkal lenne ábrázolva a dolog, ezt úgy értem, hogy lenne egy kőrdiagram ami ugyebár 360fokos és ebbe a kördiagramba menne egy csík és minden nap egyre nagyobb területet járna be ez a csík hasonló dolog mint a progress bar
Pl
És a körünk közepén lenne a költség, ezt úgy gondoltam, hogy lenne egy adminisztrációs felület ahol objektumokat tudok hozzáadni itt gondolok pl: csirkemell 1 kg 1200ft 1200kcla.
És akkor az ár meg megjelenne a kördiagram közepén, és ha következőnap hozzáadok valamit akkor az hozzáadódjon az eddigi összeghez.
Ez a kördiagram mindig nullázódik hónap első napján 00:00-kor.
Ebből a diagramból szeretnék hármat - Étrend
- Táplálékkiegészítő
-Összesített (ez nem nullázódik soha)

- Blogbejegyzés kiemelése pl, ha van egy főcikk mint az étrend összeállítása akkor az a cikk a főoldalon jeleljen meg piros kerettel és kiemelve a többi bejegyzéstől.
maximum 3db kiemelt bejegyzés lehet.

- Visszaszámláló:
Az lenne a szerepe,hogy egy igényes számlálót ellehetne helyezni az oldalon persze amikor erre szükség van pl:diétából még van vissza 1hét 12 óra 12 perc 45 másodperc.

Szerintetek mennyi a reális ár erre?
 
1

Ez több tényezőtől függ és

Kubi · 2014. Júl. 18. (P), 15.22
Ez több tényezőtől függ és önmagadnak kell megválaszolni a kérdést. Ne a reális összegen gondolkozz hanem azon hogy neked ezt mennyiért éri meg elkészíteni. Ha a megrendelőnek az összeg túl sok, ne szomorkodj miatta, lesz másik, viszont rabszolgamunkát éhbérrért ne csinálj.

- mekkora órabérért dolgozol? Ha van főállású munkád, legalább akkora, de inkább több legyen az órabér mint amit ott kapsz, másképp fusi melót nem éri meg csinálni...
- írd fel a funkciókat és azt hogy az adott funkcióhoz mit kell megcsinálni, ezekhez becsülj egy óraszámot, feladatonként.
- az óraszámokat add össze, vedd a 130%-át és ezzel számolj egy összeget

Fentiek alapján mindenkinek más összeg jön ki, mivel más órabérrel és más sebességgel dolgoznak az emberek. Fontos tényező, hogy ne becsüld alá sem túl a szükséges óraszámokat, erre kell egy kis tapasztalat de idővel belejön az ember.