Archívum - Feb 7, 2014 - Fórum téma
Chrome App készítés követelmények
Sziasztok!
Itt olvastam, hogy iOS-re is lehet Chrome App-ot csinálni, és ezért megnéztem, hogy hogyan is megy ez. Úgy tűnik, hogy valamit nem értek.
A cikkben talált linken a fejlesztői környezet követelményeiben szerepel egy csomó minden, Java, Android SDK, iOS-re OSX-es rendszer, stb.
Nem az lenne a lényege a dolognak, hogy egy ilyen App a böngészőben fut, vagyis kliens oldalon nincs más követelménye a dolognak, mint a Chrome? Ha igen, akkor a fejlesztéshez miért szükséges OSX, Android SDK, és miért nem mindegy, hogy Nodejs vagy PHP van a szerver oldalon?
Légyszi homályosítson fel valaki, köszönöm!
■ Itt olvastam, hogy iOS-re is lehet Chrome App-ot csinálni, és ezért megnéztem, hogy hogyan is megy ez. Úgy tűnik, hogy valamit nem értek.
A cikkben talált linken a fejlesztői környezet követelményeiben szerepel egy csomó minden, Java, Android SDK, iOS-re OSX-es rendszer, stb.
Nem az lenne a lényege a dolognak, hogy egy ilyen App a böngészőben fut, vagyis kliens oldalon nincs más követelménye a dolognak, mint a Chrome? Ha igen, akkor a fejlesztéshez miért szükséges OSX, Android SDK, és miért nem mindegy, hogy Nodejs vagy PHP van a szerver oldalon?
Légyszi homályosítson fel valaki, köszönöm!