ugrás a tartalomhoz

Archívum - Aug 4, 2009 - Fórum téma

div egymásba-ágyazás probléma

Napster · 2009. Aug. 4. (K), 14.11
Hello

Probléma az hogy elég sok divvel kialakítottam az oldal alakját, és nem úgy viselkedik ahogy szeretném. a "page" div-ben van két másik div, "tartalom" és "modulok". a "modulok" divben növelve a modulok számát, nyúlik a "page" div, de ha a "tartalom"-ban lévő "post"-okat növelem, a "page" div nem nyúlik, és - ahogy az oldalon is látszik - kilóg a belső div.
Valamit a css kódban ronthattam el, ezért kérném segítségeteket, amit előre is köszönök.

Az oldal
a css
 

saját wysiwyg

Napster · 2009. Aug. 4. (K), 14.03
Üdv

Php-ben szeretnék egy egyszerű wysiwyg editort egy saját kis blogmotorhoz, és kérdésem az lenne hogy azt megvalósítani, hogy a textarea-ban kijelölt szöveg elé illetve utána tudjak illeszteni kódot. pl ha kijelölsz egy szót, és rákkattintasz a kis B gombra akkor a a kijelölt szöveg elé illetve után illeszti a megfelelő formázó kódot.

A válaszokat köszönöm előre.
 

Flex Datagrid - headerRenderer Combobox probléma

_lacus_ · 2009. Aug. 4. (K), 13.48
Sziasztok!

Flexben igyekszem egy szűrhető és szerkeszthető datagridet elkészíteni, de a fejlécben lévő ComboBox szűrő megakasztott.

A probléma: kiválasztok egy értéket a combobox-ban és ha utána a datagrid valamelyik szerkeszthető elemére kattintok, akkor a combobox értéke a legelső elemre áll.

Arra keresem a megoldást, hogyan őrizhetem meg a combobox kiválasztott elemét, valamint, hogyan nyerhetem ki az értékét?

A kérdéses datagrid

Az alkalmazás forrása

ComboHeaderRenderer.as


Minden segítséget előre is köszönök!