ugrás a tartalomhoz

Archívum - Dec 17, 2007 - Fórum téma

Firefox tab színezés

zmb · 2007. Dec. 17. (H), 15.49
Sziaszok!

Ahogy a cimbol is, latszik, egy olyan kiegeszitest keresek firefoxhoz, ami szinezi a tabokat. Az eddig ismert megoldasok helyett viszont en szeretnem megmondani a tabok szinet, megpedig domain szerint. Tehat pl. index.hu domain alatt csaszkalok, akkor - teszem azt - legyen piros a tab szine, ha az origo.hu alatt, akkor legyen zold. Valaki ismer ilyen kiegeszitest/tweaket?
 

set_time_limit()

sUTy · 2007. Dec. 17. (H), 13.02
Sziasztok!

Az extra.hu-n van egy oldalam, ahol képeket kell feltölteni és átméretezni, esetleg forgatni. (Ez utóbbiról letettem, inkább feltöltés elött megteszem. Sajnos tiltva van az imagerotate() függvény az extán.)
A baj ott van, hogy egyszerre 4-500 fájl feltöltéséről van szó. Ha egyesével töltögetem fel, akkor el is végzi a képmanipulációkat (bélyegkép és kb 600px magas képek elkészítése és az eredeti kép törlése), de ez időigényes és monoton. Ha feltöltöm ftp-n és utána küldöm rá a progit, akkor kiakad, mert sajna a set_time_limit() függvény is tiltva van.

Tud valaki a set_time_limit() helyett valami megoldást?
Próbáltam, hogy esetleg kisebb csoportonként készítem el a bélyegképeket, de kettő után fatális hibát okozott. Így ez sem megoldás.