ugrás a tartalomhoz

Firefox tab színezés

zmb · 2007. Dec. 17. (H), 15.49
Sziaszok!

Ahogy a cimbol is, latszik, egy olyan kiegeszitest keresek firefoxhoz, ami szinezi a tabokat. Az eddig ismert megoldasok helyett viszont en szeretnem megmondani a tabok szinet, megpedig domain szerint. Tehat pl. index.hu domain alatt csaszkalok, akkor - teszem azt - legyen piros a tab szine, ha az origo.hu alatt, akkor legyen zold. Valaki ismer ilyen kiegeszitest/tweaket?
 
1

Ha nem is egészen...

csla · 2007. Dec. 17. (H), 17.12
A ColorfulTabs 2.0.8-ban van egy olyan lehetőség, hogy "Generate colors by URL". Bár ez nem tudja azt, amit Te szeretnél, tehát URL-hez nem tudsz színt beállítani, de annyit tud, hogy egy bizonyos URL-hez mindig ugyan azt a színt rendeli. Esetleg írhatnál a fejlesztőjének, hogy tegyen bele egy ilyen lehetőséget... ha URL alapján tud színt generálni, akkor valószínűleg nem lehet olyan nagy meló ezzel kiegészíteni a kódját.
2

Megnezve

zmb · 2007. Dec. 17. (H), 17.45
Igen, neztem mar a dolgot, jo is lenne, csak az volt vele a bajom hogy, - mivel a kerdeses domainek nagyon hasonloak - hasonlo szineket allitott be. Viszont, - most tovabb gondolva - ha belenyulok a kodba, hogy erosebb kulonbsegeket csinaljon a szinekkel, akkor megoldhatja a problemat. Kossz a tippet, majd megnezem, mit lehet kihozni belole.