ugrás a tartalomhoz

Firebugtól lefagy a Firefox

thomasrc · 2007. Nov. 25. (V), 19.40
Sziasztok !
A Firefoxommal nem tudok normálisan dolgozni, mert mindig lefagy a firebug kiterjesztéstől.
Minden 2-3 héttel ezelőtt történt, amikor is egyszer csak lefagyott a Firefox, és megkérdezte az xp, hogy akarok-e küldeni hibabejentést a microsoftnak. Nyomok egy nemet (mármint egy bezárást), és újraindítom a firefoxot. Minden oké betölt a lap. A lapon rákattintok egy linkre, hát nem megint lefagy ?!
Nos, akkor félretettem a firefoxot, és ideiglenesen használtam az Operat. Ma úgy volt, hogy a weblapom fogom szerkesztgetni, mert volt egy kis szabadidőm erre a sok tanulás mellett, de amint megnyitottam az oldalam megint lefagyott. Ha újraindítottam a firefoxot akkor újból lefagyott, és ez így ment a végtelenségig.
Elhatároztam, hogy egyenként fogom letiltani a kiterjesztéseket, és végeredmény az lett, hogy a Firebugot találtam meg, mint hibás (?) kiegészítőt.

Az, hogy nincs firebugom nem is lenne baj, de anélkül meg nem tudom az oldalam rendesen optimalizálni (gyorsaság mérése, netán firebuggal gyorsan belenyúlni a html kódba, stb.).

Az egészben az a furcsa, hogy már 3hónapja nem telepítettem új kiterjesztést, és a firebuggal se volt eddig semmi bajom.

A kérdés az, hogy most akkor hogyan bírjam működőképessé tenni a firebugot, úgy hogy ne fagyjon tőle a FF ?
 
1

újratelepítés?

cSuwwi · 2007. Nov. 25. (V), 21.34
Esetleg egy újratelepítés? Firefox és/vagy Firebug.
Vagy próbáld ki egy másik firefoxra épülő böngészőben (Flock).
A hármas firefox bétája nagyon ígéretes, de az alatt még nem megy sajna (installerhack-el sem), pedig azzal lenne az igazi
3

Flocknál minden oké

thomasrc · 2007. Nov. 26. (H), 15.36
A Flock-al kipróbálva nem fagy le. Egyébként észrevettem, hogy olyan oldalaknál fagy le a böngésző, ahol a firebug javascript hibákat jelez ki (piros X).
Újratelepítést már próbáltam, de semmi eredményt nem hozott :(.
Ami pedig a hármas firefoxot illeti, azt inkább nem használom, mert sok kiterjesztésem van, ami nem megy a hármas alatt.
2

2.0.0.9 bug?

Wabbitseason · 2007. Nov. 26. (H), 12.48
Nekem elég gyanús ez a mostani, 2.0.0.9-es Firefox. Főleg akkor szeret befagyni, amikor Gmailt nézek. Előtte a Gmail siránkozott, hogy fél a Firebugtól és legyek olyan jó és deaktiváljam nála. Még nem tudok semmi biztosat, de valami nagyon nem stimmel.