Archívum - Okt 8, 2007 - Fórum téma
Megvehető, hostolható flash játékok?
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan oldalakat, ahol flashes játékokat lehet megvenni? A célközönség kb. 13 éves gyerekek, és nem lesz nagyon sok felhasználó. A lényeg az lenne, hogy nálunk fusson a játék, ha megoldható.
Szintén érdekelne, hogy lehet vajon kapni multiplayer játékokat is? Egy ilyen esetén el tudom képzelni, hogy a backend részt nem adják oda, azt továbbra is ők hostolják, ilyen is érdekelne.
Köszi,
Felhő
■ Tudtok ajánlani olyan oldalakat, ahol flashes játékokat lehet megvenni? A célközönség kb. 13 éves gyerekek, és nem lesz nagyon sok felhasználó. A lényeg az lenne, hogy nálunk fusson a játék, ha megoldható.
Szintén érdekelne, hogy lehet vajon kapni multiplayer játékokat is? Egy ilyen esetén el tudom képzelni, hogy a backend részt nem adják oda, azt továbbra is ők hostolják, ilyen is érdekelne.
Köszi,
Felhő
ie7 png opacity fekete körvonal
Sziasztok!
Csináltam egy divet, png háttérrel (egy sárga pötty van rajta, a háttere átlátszó). Szép ie7-tel is, de amikor beállítok rá egy filtert alpha(opacity=60)-nal, a pötty körül egy fekete körvonal jelenik meg. Találkozott már valaki ilyennel? Hogy lehet ezt javítani? (FF alatt semmi gond. A png-t gimppel csináltam)
Köszi...
■ Csináltam egy divet, png háttérrel (egy sárga pötty van rajta, a háttere átlátszó). Szép ie7-tel is, de amikor beállítok rá egy filtert alpha(opacity=60)-nal, a pötty körül egy fekete körvonal jelenik meg. Találkozott már valaki ilyennel? Hogy lehet ezt javítani? (FF alatt semmi gond. A png-t gimppel csináltam)
Köszi...