ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jún 11, 2005 - Fórum téma

Védett mappa

Anonymous · 2005. Jún. 11. (Szo), 20.20
Adott egy mappa,ami jelszóval van védve,ezzel azt szeretném elérni,hogy csak a PHP-m tudjon belenyúlni,de nem tudom,hogy a PHP hogyan kezeli a védett mappát.Fread-del meg lehet oldani,vagy van más megoldás?
 

Program tervező program :)

tiny · 2005. Jún. 11. (Szo), 17.58
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy találkozott-e már valaki olyan programmal, amivel meg lehetett spórolni a rengeteg cetlit, a sok papírt, vagy az átláthatatlan word dokumentumsereget. Amellyel programok tervezését lehet megkönnyíteni.
Én ezt eddig úgy csináltam, hogy kigondoltam a könyvtárszerkezetet és minden könyvtárba tettem egy note.txt fájlt, amiben leírtam, hogy mi hogy lesz, mi fog erre a könyvtárra hivatkozni, stb.

Így egy dolgot kétszer írtam le:
  • Mire fogok hivatkozni
  • Amire hivatkoztam, ott pedig a mi hivatkozik rám

Itt gondolok például include-okra, meg hasonlókra, de semmi konkrét dolog. Ha ez még senkinek nem jutott eszébe - bár csodálkoznék -, akkor meglesz a nyári melóm :). Ha valaki találkozott már ilyen programmal, az legyen szíves írja meg. Köszi:
Mr.Tiny
 

Apache telepítési gond

Anonymous · 2005. Jún. 11. (Szo), 15.32
Van 1 gondom az apache2 telepítésével.A telepítés kezdésekor rögtön Interrupted üzenetet kapok az msi-s,és az exe-s telepítőnél is.Az msi-t leloggoltam,a log végéből ítélve mutex-es problémája van.Itt a logfile:
http://processzor.atw.hu/log.txt
Valaki tud megoldást?
 

mi az elonye hogy osztalyokban programozzunk?

pentium10 · 2005. Jún. 11. (Szo), 11.17
Szeretnem tudni milyen elonyokkel jar hogy osztalyokkal(class) keszitek egy kodot, s nem hagyomanyos fuggvenyekkel?
 

változók

daniel takacs · 2005. Jún. 11. (Szo), 10.56
hello
van egy kis problémám. egyszerűen nem hajlandó felismerni az apacsom a globális változókat. átállítottam a methodot, próbáltam a globals-szal, de nem megy egyik sem... az egész elég cikis, mert az űrlapfeldolgozások és az adatbázis-lekérdezések is meg vannak lőve... (a szerver easyphp néven fut, ami tartalmaz egy 1.3.27es apacsot (php 4.3.3), meg mysqlt (4.0.15öt) de az most nem lényeges).
valszeg láma vagyok, de ezt negligálnám. segítsetek!
dani