ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jan 3, 2006 - Blog bejegyzés

Új év a NetVibes-nál

Török Gábor · 2006. Jan. 3. (K), 16.15
Novemberi beszámolónkat követően csönd övezte a NetVibes házatáját, azonban az utóbbi időkben ismét felpezsdült az élet a projekt körül. Ahogy már korábban blogmarkban jeleztük, a Todo modul segítéségével teendőinket tarthatjuk nyilván, míg a Yahoo mail komponenssel a GMail-rivális web 2.0 levezőszoftvert használóknak járt a kedvükben a fejlesztőgárda.

Bevezetés a keresőoptimalizálásba

Hojtsy Gábor · 2006. Jan. 3. (K), 10.49
A napokban bukkantam rá a seomoz Beginner's Guide to SEO című dokumentumára, ami egy kivételesen összeszedett és részletes bevezető a keresőoptimalizálásba. Véleményem szerint nagyon jó megközelítést ad a témához, a szokványos kereső kifejezésekre optimalizálás mellett jól kiemelve a felhasználókra optimalizálás fontosságát, az értékes tartalom szerepét. Különösen érdekes a webhely népszerűsítésre vonatkozó tippek listája.
 

Közös rajztábla

Bártházi András · 2006. Jan. 3. (K), 00.07
Goba küldte be nemrégiben a linket, mely egy érdekes alkalmazását mutatta be a közös alkotásnak, egy weblapba ágyazott SVG részlet segítségével. Érdekes kísérlet, láttunk már hasonlót, mégsem láttam még azt, ami itt bekövetkezett: előtört mindenkiből a gyermeki véna, és hihetetlen alkotások születtek percek alatt...