ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 15, 2004 - Blog bejegyzés

Megjelent a PHP 4.3.6-os verziója

Bártházi András · 2004. Ápr. 15. (Cs), 23.30
A PHP fejlesztői csapata bejelentette: megjelent a PHP programozási nyelv 4.3.6-os verziója. Ez a verzió mintegy 25 hibajavítást tartalmaz, új funkciót nem valósít meg. A kiadás célja két súlyosabb hibát javítani, mely fagyásokat okozhat bizonyos esetekben (főleg Windowson). A frissítés Windows alatt mindenképpen javasolt. A verzió legfontosabb újdonságai, javításai:

Internet Explorer 7 - újabb változat

Bártházi András · 2004. Ápr. 15. (Cs), 17.45
Korábbi hírünkben már ejtettünk szót az Internet Explorer 7 névre hallgató "kis" kiegészítőről, melyet oldalunkba ágyazva sokkal több szabványos dolgot használhatunk, mint eddig. A kiegészítő szabványosabbá teszi az 5.5-ös és 6.0-s Explorereket (a szerző elkezdett dolgozni az 5.0-s támogatásán is). Most hírt adhatunk arról, hogy egy új verzió jelent meg, mely a következő újdonságokkal bír:

Hogyan készítsünk használhatatlan oldalt vakoknak?

Bártházi András · 2004. Ápr. 15. (Cs), 14.16
Az Országos Választási Iroda március végén tette elérhetővé a választási portál "vakosított", beszélő verzióját. A portál gyakorlatilag arról szól, hogy a vak felhasználóknak felolvasásra kerül az oldal tartalma, amit billenytyűzetről vezérelhetnek. Már maga a gondolat is totális hülyeség, de lássuk, miért?