ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 5, 2004 - Blog bejegyzés

Internet Explorer 7

Bártházi András · 2004. Már. 5. (P), 14.37
Felmerült már benned, hogy mi lenne, ha nem kellene szenvedned az Internet Explorer különböző bajaival, hanem megjelenne végre belőle egy új verzió, amely egyszerűen végre ismeri a szabványos dolgokat, és aszerint viselkedik? Nos, sajnos ez a kor még nem jött el, viszont íme egy eszköz, mely lehetőséget ad számodra, hogy a kódodba pár sort illesztve az Internet Explorer szabványosabban viselkedjen!

Elkészült az ADODB 4.20

Hojtsy Gábor · 2004. Már. 5. (P), 14.27
John Limet az ADODB szerzőjét nemrég többen megkeresték, hogy nyilvános verziókezelő-rendszerben fejlessze tovább az adatbázis-absztrakciós felületét, és John el is határozta, hogy a SourceForge-ot választja. Legnagyobb meglepetésére már volt egy adodb projekt regisztrálva (2001 óta), amit nem ő indított el. Csak egy feltöltött régi ADODB verzió volt fent. Megkereste a projekt felelősét, aki rögtön hozzájárult, hogy átadja a nevet, így most már John az SF.neten lévő ADODB fő fejlesztője is. A jövőben várhatóan onnan jelennek majd meg az újabb verziók, a 4.20-as még a megszokott címről érhető el.

Megjelent a SharpDevelop 0.99b Beta verziója

Bártházi András · 2004. Már. 5. (P), 09.08
A tegnapi nap megjelent a SharpDevelop GPL alapú .Net-es fejlesztői környezet 0.99b béta verziója. A számozása érdekes, de csak abból adódik, hogy kifogytak a kétjegyű alverziókból, és így hidalták át a problémát. Ebben a verzióban a következő újdonságok találhatóak: