ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 29, 2004 - Blog bejegyzés

Új cikkek az A List Apart oldalán

Bártházi András · 2004. Már. 29. (H), 13.38
A múlt hét végén két cikk is megjelent az A List Apart oldalon. Christian Heilmann írása a táblázatok sorainak kiemelésével foglalkozik, míg Mark Wyner tollából a CSS és a HTML alapú e-mailek házasítási lehetőségeiről olvashatunk. Az első cikkben írtak segíthetnek saját oldalainkon a táblázataink átláthatóbbá tételében, míg a második akkor lehet hasznos olvasmány, ha CSS formázást szeretnénk a kiküldött leveleinkben használni úgy, hogy azt a lehető legtöbb e-mail kliens megjelenítse.
 

Megjelent a PHP 4.3.5-ös verziója

Bártházi András · 2004. Már. 29. (H), 13.08
A PHP fejlesztői csapata bejelentette: megjelent a PHP programozási nyelv 4.3.5-ös verziója. Ez a verzió csak hibajavításokat tartalmaz, új funkciót nem. A javítások által ez a kiadás az eddigi legstabilabb és legkevesebb ismert hibát tartalmazó PHP 4-es változat, így a telepítése - ahol lehetséges - javasolt. A verzió legfontosabb újdonságai, javításai:

PHP konferencia

Bártházi András · 2004. Már. 29. (H), 12.47
A szombati napon tartottuk a második PHP konferenciát, melynek 16 előadása, gyakorlati bemutatója a web fejlesztés (ezen belül a PHP) témakörét helyezte középpontba. A kitöltött kérdőívek, és nem utolsó sorban a személyes beszélgetések alapján elmondhatjuk, a konferencia nagy sikernek örvendett, reményeink szerint mindenki valami új tudással, ismerettel, ötletekkel térhetett haza. Szerkesztőségünkből 3 fő is mint előadó vett részt a konferencián, ezúton is köszönjük a hallgatóságnak az érdeklődést, személyes visszajelzéseket!