ugrás a tartalomhoz

Archívum - Aug 23, 2003 - Blog bejegyzés

Megjelent a SharpDevelop 0.96 Beta verziója

Bártházi András · 2003. Aug. 23. (Szo), 20.15
Megjelent a .Net-es fejlesztői környezet, a #develop újabb változata. Mint ismeretes, a ~ egy Open Source kezdeményezés tisztán C#-ban írva, fejlett editorával konzolos, Windows Form-os és webes programokat is készíthetünk. A legújabb verzió újdonságai a következők:

Minden második levél SPAM

ene · 2003. Aug. 23. (Szo), 18.52
Az utóbbi időben soha nem látott mennyiségben árasztották el a postafiókokat a kéretlen reklámlevelek - közölte egy brit informatikai biztonsági cég. A vállalat e-mail-szűrő rendszere júliusban minden második e-mailt spamként azonosított. További részletek az Origo beszámolójában.
 

Képernyőfotók automatikusan

Hojtsy Gábor · 2003. Aug. 23. (Szo), 13.18
Nem tudom kinek milyen élményei fűződnek ahhoz a Jessicához kapcsolódóan, aki levelet küld a gyanútlan weblap tulajdonosok címére, melyben a weblapjuk képernyőképe található egy üzenet kíséretében, hogy az nem megfelelően pozícionált a keresőkben, de ebben tudna Jessica segíteni. Nos, én rendszeresen kapok ilyen levelet, melyben a képernyőkép nyilván automatikusan készül, ám a kitalálók éppenhogy azzal szeretnék személyesebbé tenni üzenetüket.

Chello további négy városban

Bártházi András · 2003. Aug. 23. (Szo), 09.41
Lassú tempóban, de terjed a szélessávú internet elérés hazánkban. A UPC Magyarország a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy a közelmúltban végrehajtott fejlesztések révén immár az észak-dunántúli régióban is bevezette kábeles gyorsinternet-szolgáltatását.