ugrás a tartalomhoz

Archívum - Aug 7, 2003 - Blog bejegyzés

Exkluzív: köszönet a támogatóknak szabványosan

Hojtsy Gábor · 2003. Aug. 7. (Cs), 13.18
Minden bizonnyal a PHPinfo olvasói az elsők, akik hírként tudomást szereznek erről a dícséretes fejleményről. A PHP.net egyik webmestereként régebb óta dolgozom az oldal elrendezésének standardokon alapuló újraalakításán. Első körben a "legegyszerűbb" oldalsávok nélküli oldalak számára készült elrendezést vezetjük be kísérleti jelleggel a PHP.net oldalakon.

Az SAP DB új neve: MaxDB

Hojtsy Gábor · 2003. Aug. 7. (Cs), 12.46
A MySQL és az SAP adatbázis fejlesztési együttműködéséről már korábban beszámoltunk. Ennek lényege, hogy a MySQL veszi át az SAP DB fejlesztését, és minden azzal kapcsolatos feladatot ellát (például szervezi a közösséget).

Újabb PHP-s felmérés

Granc Róbert · 2003. Aug. 7. (Cs), 09.01
Ezúttal a román InterAKT oldalán. Ők arról ismertek, hogy kiváló PHP-s kiegészítőket írnak DreamWeaver alá, az ingyenes PhAktot mi is többször említettük ezek közül.
Az Enterprise level PHP Acceptance című felmérés, mint címe is mutatja, a PHP (nagy)vállalati szintű elfogadottságát igyekszik felmérni. A várhatóan sikeres felmérés eredményét felhasználva valószínűleg sokan próbálják majd megrendelőiknek, feletteseiknek igazolni a PHP létjogosultságát, megfelelőségét saját fejlesztési környezetükben is.