ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 14, 2003 - Blog bejegyzés

Mandrake Linux 9.2 - öt év munkája

Tibee · 2003. Nov. 14. (P), 20.05
A mai napon megjelent a Mandrake Linux 9.2 hivatalos, végleges változata, az ISO CD-képek mindenki számára hozzáférhetőek. Már 2003. október 14-én letölthető volt a végleges RAW változat, de egy tíz nappal később napvilágra került fontos hiba miatt a végleges ISO változat az ígérettől eltérően október végén nem jelent meg.

Mégis fejlődik a PostNuke?

Hojtsy Gábor · 2003. Nov. 14. (P), 13.26
Ebben az évben többször is alkalmunk volt jelenteni a különböző PostNuke.com híradások alapján, hogy szép idők köszöntenek be majd a PostNuke alapú webhelyeket használók számára Smarty alapú sablonokkal és más nyalánkságokkal. A projekt mellett maradt fejlesztők azonban úgy tűnik nem tudják előbbre tolni a szekeret, július végén jelent meg az utolsó 0.7-es szériába tartozó PostNuke, és a 0.8-asra még meghatározhatatlan ideig kell várni.

Eolas dosszié - szabadalom felülvizsgálat

Bártházi András · 2003. Nov. 14. (P), 08.16
Mint ahogyan korábban beszámoltunk róla, Tim Berners-Lee, a W3C vezetője azzal fordult az Amerikai Szabványügyi Hivatalhoz, hogy vizsgálják felül az Eolas cég szabadalmát, mely '906-os szabadalom néven vált hírhedtté. Úgy tűnik, hogy kérése meghallgatásra talált, a felülvizsgálati kérelemre pozitívan reagáltak a hivatalnál.