ugrás a tartalomhoz

Archívum - Júl 22, 2013 - Fórum téma

Komodo Edit hiba

Pepita · 2013. Júl. 22. (H), 17.31
Sziasztok!

SOS segítségre lenne szükségem.
Komodo Edit6 / winxp.
Egyetlen projectemnél - amit nagyon kéne nyomjak - elment minden kódkiegészítésem. Másik projektnél megvan, de nem találtam a különbséget. Indítottam is már újra.
Biztos(?), hogy én b... el valamit, de hosszú üzenetet ír ki statusbarba, rövid ideig, úgyhogy esélyem sincs megtudni, mi a baja.
Megint sokmindent olvastam a súgójában
Kérdések:
- Vissza tudom nézni ezeket a "lenti" kiírásokat valahol? Hol? Jelenthetne támpontot, hogy mi az error, de el sem tudom így olvasni.
- Van valami tippetek rá? Korábban már szívtam a CodeIgniter miatt is, de most se js., se jquery segítségem nincs, a CodeIgniterrel együtt. Pedig úgy emlékszem, másik projektből kiindulva csináltam ezt.

Tudom, igencsak kéne használjak verziókövetőt, talán kerülhetném az ilyeneket vele...

Légyszíves amilyen gyorsan csak tudtok, válaszoljatok (Poetro nagy ebben), így is napi 40 óra kellene most nekem.

(OFF: tök ideg vagyok)

Köszi, Pepita.


Edit: az, hogy sürgős, a kérdés szempontjából irreleváns, kimoderáltam a címből. Lásd még: Hogyan kérdezzünk okosan? - janoszen
 

2 egyenlő egész, miért nem egyenlő?

eBandee · 2013. Júl. 22. (H), 12.04
Van egy roppant egyszerű metódusom, ami paraméterben kap egy dátumot, és megmondja, hogy a dátum ezen a héten, vagy a következő héten van-e, ha egyik sem akkor exception-t dob.

Na de a hétfői napokon, mindig exception-t dob, hogy se nem ez a hét, se nem a következő. Pedig ha kiíratom a 2 változó értékét, amit vizsgálok, azok egyenlőek (egész típusú mind a kettő), de komparálásnál már nem egyenlőek.

Linkek kezelése AJAX esetén

szponzor · 2013. Júl. 22. (H), 11.49
Sziasztok!

Egy egyszerű céges oldalt szeretnék készíteni, ahol az egyes menüpontokra kattintásnál egy jQuery load-dal töltöm be az oldalt, ami csak a tartalmi részt tartalmazza, tehát pl. ennyit: <h1>Cégünkről</h1>. Betöltés után history.pushState-tel kap egy linket a címsáv is, viszont ha visszalépek a böngészőben, akkor a linket jól visszalépteti, viszont az oldalt nem tölti vissza.
A kérdésem, hogy hogy tudnám megoldani, hogy az ilyen visszalépések esetén visszatöltse a tartalmat?
Ha pedig megvannak a linkek, akkor hogy tudom betölteni az egész oldalt? Ha az xy.hu/cegunkrol.html-t írok a böngészőbe, akkor értelemszerűen csak a tartalom(<h1>Cégünkről</h1>)jön be, a header, footer stb. viszont nem, mert az az index fájlban van. Ezek a problémák hogy oldhatóak meg?

Előre is köszönöm a segítséget!
 

Ki milyen rendszert használt?

Szita Szilárd · 2013. Júl. 22. (H), 11.15
Sziasztok érdekelne,hogy ki milyen OP rendszert használ?!
Én:Linux mint