ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 16, 2011 - Fórum téma

oldal középre helyezése

wifi196 · 2011. Már. 16. (Sze), 22.55
sziasztok
adodott egy problémám:
van egy html oldal és abba egy táblázat és ezt szeretném függölegesen és vízszintesen középre helyezni
válaszokat elöre is köszi
 

Online rádió beágyazása

Freddy88 · 2011. Már. 16. (Sze), 21.06
Sziasztok

Olyan problémám lenne, hogy szeretném azt megoldani, hogy webrádiók lejátszó scriptjét az oldalamra tenni de nem akarom, hogy automatikusan elinduljon bármelyik, tehát szeretném, megtudni hogy a kódokat milvel kellene kiegészíteni?

Előre is köszönöm!
 

Nem találok elfogadható tárhelyet (fizetős)

react · 2011. Már. 16. (Sze), 19.30
Sziasztok

Egyszerűen nem sikerül elfogadható tárhelyet találnom, lassan ott tartok, hogy kénytelen leszek saját szervert venni és hostingot fizetni, holott ennek megfelelő teljesítményre kezdetben messze nem lenne szükségem.
Tud valaki használható tárhelyet? Pl voltam domaincenternél ( = mediacenter), túlságosan lassú. Kipróbáltam 3in1.hu -t, nagyon jó, gyors a cluster tárhely, viszont rendszeresen megakad fél-1 percekre, a magyarázatuk az, hogy ha valaki felvesz egy domaint, akkor újraindul a szerver (!). Pl. regisztráció vagy külső linkből kattintás esetén megakad vagy be sem jön az oldal, hagyja a fenébe a user, ez számomra elfogadhatatlan.
VPS esetén már tartok tőle, hogy szintén probléma lenne, pl sávszélességgel, illetve árban nem sokkal marad el a hosting díjaktól. Így ha egyszeri kiadással veszek egy sima asztali gépet pl 100e-ért, akkor a havi hostingot fizetve kb ugyanannyiból kijövök, mint egy közepes VPS-el (10e + áfa körül). Illetve ha bérlek egy olcsóbb VPS-t tartok tőle, annyira lebutítottat kapok, hogy lassú lesz az oldal, ami szintén nem jó.
Tud valaki elfogadható tárhelyet/VPS-t? Példának ott a 3in1 kiváló lenne, ha nem lennének a leállások.
Kezdetben kb 15-20 giga tárhelyre lenne szükségem, későbbiekben talán 50, max 100giga.



Felhívjuk a tisztelt olvasóközönség figyelmét, hogy ehhez a témához 2011. november 23-a után csak azok a tagok szólhatnak hozzá, akiknek legalább egy éves a regisztrációjuk és az elmúlt egy évben legalább 20 alkalommal hozzászóltak más témákhoz. - Janoszen
 

MySQL UTF-8 kötőjel

S3RI0US · 2011. Már. 16. (Sze), 17.56
Hello,

Nem tudok MySQL adatbázisban -(kötőjel) megjeleníteni.
Az oldal
 

Windows Live Mail

Kérésre törölve 18. · 2011. Már. 16. (Sze), 13.30
Helló!

Tudja valaki, hogy miként lehet a gmail-os címkéket alkalmazni, használni Windows Live Mail alatt, IMAP mappákat használva?

A teljes súgóját végignéztem a programnak és a google sem segített: azt szeretném, hogy ahogy a gmail használata során itt is ugyanazokat a címkéket használhassam, láthassam, és megadhassam, szűrhessem.