ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 28, 2008 - Fórum téma

action paraméterezés

Vrt · 2008. Ápr. 28. (H), 22.58
Sziasztok!

Adott egy valami.php?m=4

Egy formon belül megy a mókázás. Amikor a user elküldi a formot, megjelenik az eredmény, de a valami.php után levő paramétereket már nem adja vissza. Mivel egy adatbázisból szedem, hogy mi jelenjen meg a lapon így fontos lenne hogy a form elküldése után a php a paraméterekkel együtt maradjon meg.
 <form  action="<?php print $PHP_SELF?>"  method="post"  enctype="application/x-www-form-urlencoded" name="barmi" id="barmi">
.
.
.
.
<input style="width:auto" type="submit" name="barmi" value="barmi"   >
</form>
Köszi

K
 

Probléma a képfeltöltéssel.

s_volenszki · 2008. Ápr. 28. (H), 21.57
Sziasztok!

Mitől lehet az szerintetek, hogy egy űrlap, amivel nyolc képfájlt lehet egyszerre felküldni a szerverre php-nek, az egy enternetes internetről (8192/512 kbit/s) gond nélkül kb. 10 másodperc alat feltölti a nyolc fájlt (fájlok egyesével kb. 150KB), egy inviteles (4096/320 kbit/s) már csak 7db-ot tölt fel, egy káblenetes 2048/256 kbit/s-en pedig átlagban 4-et (IE7 + Ffx2).

A kód klasszikus elemeket tartalmaz:

- Űrlapot ami POST-ként küldi az enctype=\"multipart/form-data\" adatokat
- name=\"MAX_FILE_SIZE\"-t value=\"8000000\"-rel
- <input type=\"file\" name=\"pict1\" /> nyolcat ahol a name rendre pict1...pict8
- a szerveren meg azt vizsgálom (nyolcszor), hogy !empty($pict1)...!empty($pict8) és ha !empty akkor move_uploaded_file

Létezik olyan beállítás, ami meghatározza, hogy a szerver mennyi ideig fogad POST adatot? Nincs hibaüzenet, nincs bejegyzés az error logban.
 

Képtárnál sortörés

dc-hungary · 2008. Ápr. 28. (H), 18.22
Üdv!

Képtárat gyártok. annyit el kell hogy mondjak a képtárról, hogy mysql be tárolja az adatokat (név,leírás,dátum, kép helye) , és lekérdezésnél úgy szeretném kiíratni hogy egy sor (row) -ba 3at listázzon.
Ha jól rémlik ez valami $i tömb, nézegettem képtár scripteket, de nem találtam róla pontos adatot, hogy hogy is működik ez.
Tehát:
KÉP KÉP KÉP

sortörés

KÉP KÉP
 

Modul-minta gyakorlati haszna

ksgy · 2008. Ápr. 28. (H), 17.52
hali

kicsit elkezdtem elmelyedni a js rejtelmeiben, a module-pattern cikket elolvasva kb felfogtam, hogy mit lehet vele csinalni, de gyakorlatban nem tudom elkepzelni, hogy pl hol lehet ennek haszna? tudna esetleg valaki egy peldat mutatni? :)

koszi!