ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 21, 2004 - Blog bejegyzés

Harmadik Magyarországi PHP Konferencia

Hojtsy Gábor · 2004. Nov. 21. (V), 18.42
Örömmel adunk hírt, hogy jövő tavasszal ismét megrendezésre kerül a Magyarországi PHP Konferencia. A helyszín változatlanul az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola (1146 Cházár A. u. 10), az időpont 2005. március 12., szombat. A magas szakmai színvonal biztosításához várjuk vállalkozó kedvű előadók, a konferencia ingyenességének megőrzéséhez pedig támogatók jelentkezését. Ezúttal is lehetőséget szeretnénk biztosítani a közösségek találkozására, ezért várjuk koordinátoraik jelentkezését is. A visszaszámlálás elindult. Már csak 111 nap.
 

Újra AListApart

Jano · 2004. Nov. 21. (V), 18.22
Az egyik legjobb, webes fejlesztőknek szóló oldal az A List Apart visszatért. A rövidebb-hosszabb (kinek milyen elvonási tüneteket okozott) szünet után egy régebbi cikk átdolgozásával, tovább fejlesztésével jelentkeztek. Az alakváltók inváziója írás, a stíluslap cseréléssel foglalkozik.
 

A blogok „Az elnök emberei” című sorozatban

Hojtsy Gábor · 2004. Nov. 21. (V), 10.39
A Jupiter Research analitikusa Michael Gartenberg jelezte a napokban blogjában, hogy a hazánkban „Az elnök emberei” címmel vetített tévésorozatban is megjelent a blogozás, de nem feltétlenül jó megvilágításban. A sorozat egy részének eseményei egy autóbaleset körül kavarognak, melynek nem kellene nyilvánosságra kerülni.