ugrás a tartalomhoz

Archívum - Feb 15, 2003 - Blog bejegyzés

Saját kereső a Google segítségével

Hojtsy Gábor · 2003. Feb. 15. (Szo), 21.57
A devarticles.com legújabb cikkében Ahm Asaduzzaman arról ír, hogy hogyan építhet be valaki Google keresést saját oldalába a népszerű kereső legújabb webszolgáltatás elérési felületén keresztül. A megvalósításhoz kész komponenseket használ a szerző, így jut idő a webszolgáltatás működésének leírásása is. A cikk a devarticles honlapján érhető el.
 

A jEdit 4.1pre10 letölthető

Bártházi András · 2003. Feb. 15. (Szo), 16.57
A szerelmesek napja alkalmából a jEditet használó felhasználók által oly szeretett :) editor egy új előzetes verziója látott napvilágot. A plugin fejlesztési dokumentáció, valamint számos hibajavítás a változás az előző verzióhoz képest. "Ha még mindig a 4.0-ás verziót használod, kérlek teszteld ezt a verziót" - hangzik a fejlesztők kérése. Itt lehet ennek a tesztelésnek utánajárni... ;)
 

Opera 7.01 "Bork" Edition - poén norvég módra

Bártházi András · 2003. Feb. 15. (Szo), 16.32
Tegnap megjelent az Opera 7.01 egy módosított változata, mely a norvég cég válasza az Opera MSN-ből való kizárására. Ezzel a speciális változattal - tiltakozásul az ellen, hogy a Microsoft nagy valószínűséggel direkt kizárja az Opera böngészőket oldaláról - az MSN oldalait járva különleges élményben lesz részünk. :) Az oldalak "Bork"-osítva jelennek meg (Bork egyik szereplője a Muppet Show-nak).