Archívum - Nov 22, 2011 - Fórum téma
IIS7 PHP fastCGI binding
Üdv.
Próbálok virtualhostot csinálni IIS7.5 alatt, de nem jön össze. A PHP fastCGI módban megy rajta, és az a furcsa dolog állt elő, hogy a binding nem működik, illetve a szerver minden kérést a php.ini-ben megadott documentRoot-ra irányít. Van valami ötletetek, hogy hogyan lehet ezen segíteni?
■ Próbálok virtualhostot csinálni IIS7.5 alatt, de nem jön össze. A PHP fastCGI módban megy rajta, és az a furcsa dolog állt elő, hogy a binding nem működik, illetve a szerver minden kérést a php.ini-ben megadott documentRoot-ra irányít. Van valami ötletetek, hogy hogyan lehet ezen segíteni?
JSON via jQuery
Üdv,
Akadt egy dolog, amiben teljesen kezdő vagyok, viszont pár helyen használnom kellene. Mivel életemben nem volt ilyen dolgom, és a hivatalos példán nem igazán igazodom el, itt kérek segítséget benne.
Van egy PHP fájl, melybe document.ready -kor bekérek egy json fájltNa most hibát nem ad vissza, csak üres boxot. Ezt kéne látnom vele:A .json fájl maga pedig így néz ki:Valamit nagyon elnézek tudom, de sos kellene a help :$ A vége pedig az lenne, hogy ezt nem listában, hanem táblázatban mutatom usernek, s a fájl végére akár új bejegyzést is bevihetek.
C.
■ Akadt egy dolog, amiben teljesen kezdő vagyok, viszont pár helyen használnom kellene. Mivel életemben nem volt ilyen dolgom, és a hivatalos példán nem igazán igazodom el, itt kérek segítséget benne.
Van egy PHP fájl, melybe document.ready -kor bekérek egy json fájlt
$.getJSON("data.js", function(json){
$("#title").text(json.name);
$.each(json.dates, function(key, val) {
$("<li>" + val + "</li>").appendTo("#list");
});
});
<h1 id="title">Stewart, Patrick</h1>
<ul id="list">
<li>X-Men kezdetek: Farkas (2009)</li>
<li>A Föld (2007)</li>
<li>X-Men: Az ellenállás vége (2006)</li>