Archívum - Aug 25, 2010 - Fórum téma
php dátum probléma
Sziasztok! Apró problémám támad, ami nekem elég hatalmas, de hátha tudja vki a választ.
$actage=50;
$date = date('Y-m-d');
$newdate = strtotime ( '+'.$actage.' year' , strtotime ( $date ) ) ;
$newdate = date ( 'Y-m-d' , $newdate );
Ennek a pár sornak annyi lenne a lényege, hogy az aktuális dátumhoz adjon hozzá annyi évet, amennyi a $actage-ben meg van határozva. Ez működik abban az esetben ha 0 < $actage < ~25 . Ha $actage értéke már 30, akkor a $newdate értéke 1970-01-01 lesz.
Tehát egy bizonyos pontig elbírja, utána már nem bír nagy számokkal számolni.
Légyszi, aki tud segítsen!!!
Üdv
Kori
■ $actage=50;
$date = date('Y-m-d');
$newdate = strtotime ( '+'.$actage.' year' , strtotime ( $date ) ) ;
$newdate = date ( 'Y-m-d' , $newdate );
Ennek a pár sornak annyi lenne a lényege, hogy az aktuális dátumhoz adjon hozzá annyi évet, amennyi a $actage-ben meg van határozva. Ez működik abban az esetben ha 0 < $actage < ~25 . Ha $actage értéke már 30, akkor a $newdate értéke 1970-01-01 lesz.
Tehát egy bizonyos pontig elbírja, utána már nem bír nagy számokkal számolni.
Légyszi, aki tud segítsen!!!
Üdv
Kori
css középre rendezés
sziasztok!
vannak középre rendezett divjeim és ugyancsak középre rendezett background image-eim. ezek grafikáinak találkozniuk kéne, így vannak kivágva, firefoxban és ie-ben nincs is ezzel probléma, azonban safariban és chrome-ban kb 2 pixellel el van csúszva az összes középre rendezett háttérkép a középre rendezett divektől. találkoztatok ilyesmivel? mi lehet a probléma? hogy tudom értelmesen orvosolni?
az oldal, amin dolgozom: http://bajza6.hu/test/
előre is köszi a segítséget!
■ vannak középre rendezett divjeim és ugyancsak középre rendezett background image-eim. ezek grafikáinak találkozniuk kéne, így vannak kivágva, firefoxban és ie-ben nincs is ezzel probléma, azonban safariban és chrome-ban kb 2 pixellel el van csúszva az összes középre rendezett háttérkép a középre rendezett divektől. találkoztatok ilyesmivel? mi lehet a probléma? hogy tudom értelmesen orvosolni?
az oldal, amin dolgozom: http://bajza6.hu/test/
előre is köszi a segítséget!
.submit() nem működik.
Sziasztok!
1 napom ráment, hogy megpróbáljam kideríteni miért nem működik az oldalon a js .submit()
Sajnos nem jöttem rá.
az oldal: link
a gombra kattintva ajaxal elküldöm az adatokat ellenőrzésre,
és ha rendben a form visszküldené a javascript $("formid").submit(); -ot. (prototype)
Azonban egyszerűen csak nem működik.
Megköszönném az 5leteket.
■ 1 napom ráment, hogy megpróbáljam kideríteni miért nem működik az oldalon a js .submit()
Sajnos nem jöttem rá.
az oldal: link
a gombra kattintva ajaxal elküldöm az adatokat ellenőrzésre,
és ha rendben a form visszküldené a javascript $("formid").submit(); -ot. (prototype)
Azonban egyszerűen csak nem működik.
Megköszönném az 5leteket.