ugrás a tartalomhoz

Archívum - Okt 1, 2004 - Blog bejegyzés

CSS-re váltott a Yahoo is!

Jano · 2004. Okt. 1. (P), 15.19
Az internet nagy öregje, a portál oldalak őse, némi ráncfelvarráson esett át és az új dizájn már CSS-sel lett lekódolva. Még nem minden böngészőnek adják ki alapból ezt a változatot, de megtekinthető a béta verzió. A váltás nem egyedülálló, nem sokkkal ezelőtt váltott a Microsoft is CSS-re. A StopDesign szerzője elmondta milyen előnyökkel járna ha kidobnák a táblázatokat is az ablakon.

Megjelent a Java 1.5/5.0

Bártházi András · 2004. Okt. 1. (P), 12.41
Megjelent a Java 2 Platform Standard Edition (J2SE) 1.5-ös változata, avagy a Java 5.0. A Java-t gondolom senkinek sem kell bemutatni, a a J2SE 5.0-s kiadás számos új lehetőséggel és frissített funkcióval rendelkezik az előző verziókkal levő kompatibilitást, illetve a megszokott stabilitást megőrizve. Pár újdonság ebben a verzióban:

Drupal levelezőlista indult

Bártházi András · 2004. Okt. 1. (P), 09.11
A Drupal tartalomkezelő rendszer iránt egyre növekvő érdeklődésnek köszönhetően, a mai nap elindult egy új Drupal levelező lista a drupal.hu szerveren. A lista célja általános levelezés a Drupal telepítésével, beállításával és egyéb kérdésekkel kapcsolatosan. Szívesen látunk mindenkit!