Archívum - Május 15, 2016 - Fórum téma
Legördülő lista sql adatokkal és kilistázás!
Sziasztok!
Neten sokat nézegettem, de mégse sikerült sok próbálkozás után működésre bírni semelyik kódot.
Amit szeretnék csinálni, hogy adott egy "név" mező és egy "id" a mysql táblába.
Egy legördülő mezőbe szeretném kiíratni a neveket, majd kiválasztva egyet és egy keres gombra kattintva alá kiírná az hozzá tartozó id-t.
Ezt szeretném megoldni a lehető legkönnyebb és kódilag legrövidebb formába.
Valaki esetleg tudna ebben segíteni nekem?
Előre is köszönöm! :)
■ Neten sokat nézegettem, de mégse sikerült sok próbálkozás után működésre bírni semelyik kódot.
Amit szeretnék csinálni, hogy adott egy "név" mező és egy "id" a mysql táblába.
Egy legördülő mezőbe szeretném kiíratni a neveket, majd kiválasztva egyet és egy keres gombra kattintva alá kiírná az hozzá tartozó id-t.
Ezt szeretném megoldni a lehető legkönnyebb és kódilag legrövidebb formába.
Valaki esetleg tudna ebben segíteni nekem?
Előre is köszönöm! :)
Php-mysql segítség kérés!
Sziasztok!
Van 2db kisebb "oldal" ami valamiért nem működik, az egyik semennyire a másikba valami kisebb hiba lehet és abban kérnék segítséget, hogy valaki rá tudna e nézni, aki többet ért hozzá, mint én hátha meg tudja mondani mi baja lehet.
Sajnos ide egyéb "biztonsági" okok miatt nem szeretném feltölteni a kódokat, de ha a bakonyip95##kukac##gmail.com email címre tudna valaki írni akkor elküldeném őket.
Előre is köszönöm a segítséget! :)
■ Van 2db kisebb "oldal" ami valamiért nem működik, az egyik semennyire a másikba valami kisebb hiba lehet és abban kérnék segítséget, hogy valaki rá tudna e nézni, aki többet ért hozzá, mint én hátha meg tudja mondani mi baja lehet.
Sajnos ide egyéb "biztonsági" okok miatt nem szeretném feltölteni a kódokat, de ha a bakonyip95##kukac##gmail.com email címre tudna valaki írni akkor elküldeném őket.
Előre is köszönöm a segítséget! :)