ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jan 15, 2016 - Fórum téma

Online php tanfolyam kezdőknek

66Gramms · 2016. Jan. 15. (P), 19.03
Üdv!
HTML és CSS-ben már tudok programozni, és szeretném folytatni, fejleszteni a tudásom, ezért el szeretném kezdeni a PHP-t. Azt mondták hogy HTML és a CSS semmi a php-hez képest szóval fel kell kötnöm a gatya szárat :) Tudtok olyan weboldalt, vagy videó sorozatot, esetleg mást mutatni, amiből könnyen megtanulom az alapokat? Nem baj ha angol, ami inkább fontos hogy minél kevésbé legyen formális :D (egyszerűen érthető legyen) Előre is köszönöm a válaszokat!
 

Állás rovat

retnek · 2016. Jan. 15. (P), 09.23
Többször indult már vita a weblabor jövőjéről aminek a kimenete az hogy a törzstagok szerint évek óta vegetál az oldal, a szerkesztő(k) szerint viszont az oldal a körülményekhez mérten megfelelő mederben folyik.
Személy szerint én ha a weblabort most már csak egyetlen ok miatt látogatom: az állás rovat.

Kétségbeesve tapasztalom, hogy heti 1-2 alkalommal jelenik meg új ajánlat! Éppen ma érkezett egy nagyobb csomag, ezelőtt pedig hétfőn, tehát 4(!) nappal ezelőtt. 4 nap éppen elég arra hogy az ember lemaradjon egy ajánlatról.

Kérdésem a szerkesztő(k) felé az, hogy úgy véli(k) a frissítés gyakoriság teljesen rendben van és ehhez sem kell segítség a közösség felől?