Archívum - Aug 7, 2014 - Fórum téma
Mobil honlap szerkesztő véleményezés
Helló!
Készítettem egy webalkalmazást amellyel a programozáshoz és dizájnhoz nem értők is el tudják készíteni a weboldaluk mobilra optimalizált változatát: krayo.hu - weboldal mobilra
Érdekel a témában jártas szakik véleménye.
Előre is köszönöm.
■ Készítettem egy webalkalmazást amellyel a programozáshoz és dizájnhoz nem értők is el tudják készíteni a weboldaluk mobilra optimalizált változatát: krayo.hu - weboldal mobilra
Érdekel a témában jártas szakik véleménye.
Előre is köszönöm.
(tipikus) UTF-8 kódolási hiba fájlok létrehozásakor
Sziasztok, üdvözletem mindenkinek!
Készítettem egy apró szkriptet, amivel fájlokat lehet létrehozni. A program tökéletesen üzemel, mindaddig, amíg nem próbálok meg ékezetes karaktereket tenni a fájlok nevébe.
Tudom, ez már egy tradícionális probléma mióta létezik az internet, de a XXI. században csak van rá kulturált megoldás... :-)
És igen, azzal is tisztában vagyok, hogy nem szeretünk a nevükben ilyen karaktereket tartalmazó fájlokkal dolgozni, úgyhogy jobb megszabadulni tőlük, de mégis érdekelne, hogy hogyan lehetne ezt a problémát áthidalni.
A fájl, amiben a szkript végigfut UTF-8 kódolású.
A válaszokat előre is köszönöm, további szép napot:
fabian.attila
■ Készítettem egy apró szkriptet, amivel fájlokat lehet létrehozni. A program tökéletesen üzemel, mindaddig, amíg nem próbálok meg ékezetes karaktereket tenni a fájlok nevébe.
Tudom, ez már egy tradícionális probléma mióta létezik az internet, de a XXI. században csak van rá kulturált megoldás... :-)
És igen, azzal is tisztában vagyok, hogy nem szeretünk a nevükben ilyen karaktereket tartalmazó fájlokkal dolgozni, úgyhogy jobb megszabadulni tőlük, de mégis érdekelne, hogy hogyan lehetne ezt a problémát áthidalni.
A fájl, amiben a szkript végigfut UTF-8 kódolású.
A válaszokat előre is köszönöm, további szép napot:
fabian.attila