Archívum - Szep 27, 2011 - Fórum téma
Js menü rendetlenkedik
Sziasztok!
Netről szedtem le egy menüt. Az almenüket vízszintesen helyezi el. A gondom az, hogy valamiért néha meghal, vagyis nem jeleníti meg az almenüket. Erre keresem a megoldást.
Netről szedtem le egy menüt. Az almenüket vízszintesen helyezi el. A gondom az, hogy valamiért néha meghal, vagyis nem jeleníti meg az almenüket. Erre keresem a megoldást.
prettyPhoto jquery/ajax esemény kezelés
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy a honlapomon a linkeket jquery/ajax kezeli. Feltettem a prettyPhoto-t, de eddig csak az API-val tudtam rávenni hogy működjön rendesen... A kérdés az lenne, hogy hogy tudnám rávenni a scriptet, hogy ha a prettyPhoto által kezelt képre/hivatkozásra kattintok, akkor átadja neki a kezelést...
A script részlete:Előre is köszönöm a segítséget!
■ Egy olyan problémám van, hogy a honlapomon a linkeket jquery/ajax kezeli. Feltettem a prettyPhoto-t, de eddig csak az API-val tudtam rávenni hogy működjön rendesen... A kérdés az lenne, hogy hogy tudnám rávenni a scriptet, hogy ha a prettyPhoto által kezelt képre/hivatkozásra kattintok, akkor átadja neki a kezelést...
A script részlete:
(function($){
$.fn.clickLoad=function(){
$(document.body).delegate('a', 'click', function(){
var link = $("a").attr("href");
if(link.match(/^[A-Za-z]+:\/\//i)){
return true;
}
if(!link.match(/(html|php)/)){
return true;
}
if($(this).attr("target") == "logout"){
show_main(link,"#admin");
setTimeout('my_show("pages/page.php?p=nagyterem")',1000);
}
if($(this).attr("target") != "logout"){
my_show(link);
}
return false;
});
}
...
$(document).ready(function(){
$("a").clickLoad();
$(".norm").submitForm();
$("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({
animation_speed: 'fast', /* fast/slow/normal */
...
}
Szerintetek mért nem irányit ár a főoldalra?
//be írom az adatokat és csak egy css-sel megformált lapot ad be
http://localhost/takelogin.php
és nem csinál semmit !
szerintetek?
■ http://localhost/takelogin.php
és nem csinál semmit !
szerintetek?
<?
require_once("include/bittorrent.php");
if (!mkglobal("username:password"))
die();
dbconn();
$res = mysql_query("SELECT id, passhash, class, secret, enabled FROM users WHERE username = " . sqlesc($username) . " AND status = 'confirmed'") or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_array($res);
if (!$row)
msglogin("Hiba!","Hibás felhasználói név!");
if ($row["passhash"] != md5($row["secret"] . $password . $row["secret"]))
msglogin("Hiba!","Hibás jelszó!");
if ($row["enabled"] == "no")
msglogin("Hiba!","Ez a felhasználói név kitiltva!");
//if ($row["elofizetes"]<time() && $row["class"] < UC_POWER_USER)
// msglogin("Hiba!","Az előfizetésed lejárt! A bejelentkezéshez elő kell fizetned egy újabb időszakra... Bővebb információ az előfizetés menüpont alatt...");
logincookie($row["id"], $row["passhash"]);
if (!empty($_POST["returnto"]))
header("Location:$BASEURL$_POST[returnto]");
else
header("Location:$BASEURL/index.php");
?>
</body>
</html>
css dropdown jqueryslidemenu
Sziasztok!
Az alabbi problemammam fordulok Hozzatok:
- dinamikusan jonnek az adatok sqlbol, php megcsinalja az ul li tagok megfelelo hierarhiajat.
- nagyon szepen szemelyre is szabdtam a drowpdownt, de egy eleg kellemetlen problemaba utkoztem.
Ha a menu divjebe nem fernek el a menuk, akkor uj sorba rendezi oket. Na igen, ez szep es jo, csak en azt szeretnem, ha a masodik sor az mar nem balra lenne floatolva, hanem kozepre rendezve. Van valakinek valami hasznalhato otlete, mit kene tenni?
Ezt a format szeretnem:
menu1 menu2 menu3 menu4
menu5
Ehelyett:
menu1 menu2 menu3 menu4
menu5
koszonom elore is a valaszokat.
■ Az alabbi problemammam fordulok Hozzatok:
- dinamikusan jonnek az adatok sqlbol, php megcsinalja az ul li tagok megfelelo hierarhiajat.
- nagyon szepen szemelyre is szabdtam a drowpdownt, de egy eleg kellemetlen problemaba utkoztem.
Ha a menu divjebe nem fernek el a menuk, akkor uj sorba rendezi oket. Na igen, ez szep es jo, csak en azt szeretnem, ha a masodik sor az mar nem balra lenne floatolva, hanem kozepre rendezve. Van valakinek valami hasznalhato otlete, mit kene tenni?
Ezt a format szeretnem:
menu1 menu2 menu3 menu4
menu5
Ehelyett:
menu1 menu2 menu3 menu4
menu5
koszonom elore is a valaszokat.
While ciklus
Sziasztok!
Abba hibába ütköztem, hogy fel szeretnék tölteni egy mysql táblát adatokkal, amiket egy while ciklusban mindig növelem. Eddig nincs is gond, de nagyon sok adatról van szó, és a folyamat elég sokáig eltarthat, de a böngésző 30 másodperc után letiltja.
Ha valaki segítene agyon megköszönném
■ Abba hibába ütköztem, hogy fel szeretnék tölteni egy mysql táblát adatokkal, amiket egy while ciklusban mindig növelem. Eddig nincs is gond, de nagyon sok adatról van szó, és a folyamat elég sokáig eltarthat, de a böngésző 30 másodperc után letiltja.
Ha valaki segítene agyon megköszönném