ugrás a tartalomhoz

Archívum - Okt 29, 2011 - Fórum téma

Twitter és Yamm pofil végleges törlése

Kérésre törölve 14. · 2011. Okt. 29. (Szo), 21.03
Még régebben regisztráltam a Yamm-ra és a Twitter-re és miután már szomomra, fölöslegesség váltak a profilok, le is töröltem őket. Abban a tudatban is éltem hogy levagyok törölve, míg a mostani kedvesemmel egy pár nem lettünk, és gondoltam mindenhonnan letörölném magam interneten, így beírtam google-ba a nevemet és kiadta, hogy ezek az állítólagosan "megszüntetett" profilok még mindig fenn vannak és a képeimet is meg lehet nézni.

Mit tudok ilyenkor tenni, mert ha elfelejtett jelszóval próbálkozom és beírom emailt vagy felhasználónevet, azt írja ki nem találnak meg, sőt ha az oldalra továbbra kattintanék, akkor azt jelzi a böngésző hogy a kért oldal már megszűnt, nem található. Yamm-on kép és profilt is kimutat és Twitteren az az érdekes, hogy csak a képeimet mutatja ki, a Twitpic-en.

Nagyon nagyon nagyon kérlek, hogy aki tud bármiféle megoldást hogy hogyan tudom letöröltetni ezeket az írjon!! Akár fizetős megoldás is érdekelne!:( Eddig is nagyon idegesített, de kedvesem meg most végképp kiakadt. NAGYON NAGYON SZÉPEN KÉREM BÁRMI ÖTLETET IS DE SEGÍTSETEK!:( ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!
 

xls fájl generálása php-val

stan · 2011. Okt. 29. (Szo), 09.36
A feladat a következő lenne:
Van egy működő php-mysql alapú egyedi fejlesztésű adminisztrációs program, amely egy tárhelyen fut.
Emellett van egy számlázó program, amely egy pc-n fut.
A számlázó programba be lehet tölteni xls fájlokat, így lehet számlákat generálni.

Az adminisztrációs szoftvert valahogyan össze kellene kötni a számlázó programmal, méghozzá úgy, hogy az adminisztrációs szoftver tudjon generálni olyan xls fájlt, amelyet a számlázó program elfogad.

A számlázó program csak MS Excel 2003 vagy MS Excel 2007 programokban létrehozott fájlokat fogad el.

Kérdés:
Hogyan lehet php-val generálni olyan MS Excel 2003 vagy MS Excel 2007 kompatibilis xls kiterjesztésű fájlokat (nyilván ami tartalmazza a számlázáshoz szükséges adatokat, számokat, szövegeket)?
Megvalósítható-e egyáltalán?
Ha igen, mennyire nehéz feladat?

Eddig ezt találtam:
http://pear.php.net/manual/en/package.fileformats.spreadsheet-excel-writer.intro.php