ugrás a tartalomhoz

Twitter és Yamm pofil végleges törlése

Kérésre törölve 14. · 2011. Okt. 29. (Szo), 21.03
Még régebben regisztráltam a Yamm-ra és a Twitter-re és miután már szomomra, fölöslegesség váltak a profilok, le is töröltem őket. Abban a tudatban is éltem hogy levagyok törölve, míg a mostani kedvesemmel egy pár nem lettünk, és gondoltam mindenhonnan letörölném magam interneten, így beírtam google-ba a nevemet és kiadta, hogy ezek az állítólagosan "megszüntetett" profilok még mindig fenn vannak és a képeimet is meg lehet nézni.

Mit tudok ilyenkor tenni, mert ha elfelejtett jelszóval próbálkozom és beírom emailt vagy felhasználónevet, azt írja ki nem találnak meg, sőt ha az oldalra továbbra kattintanék, akkor azt jelzi a böngésző hogy a kért oldal már megszűnt, nem található. Yamm-on kép és profilt is kimutat és Twitteren az az érdekes, hogy csak a képeimet mutatja ki, a Twitpic-en.

Nagyon nagyon nagyon kérlek, hogy aki tud bármiféle megoldást hogy hogyan tudom letöröltetni ezeket az írjon!! Akár fizetős megoldás is érdekelne!:( Eddig is nagyon idegesített, de kedvesem meg most végképp kiakadt. NAGYON NAGYON SZÉPEN KÉREM BÁRMI ÖTLETET IS DE SEGÍTSETEK!:( ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!
 
1

Mit tudok ilyenkor

Crystal · 2011. Okt. 29. (Szo), 21.22
Mit tudok ilyenkor tenni


Semmiképp sem azt, hogy csupa nagybetűvel elkezdesz kiabálni weblaboron. Mellesleg ez egy szakmai fórum, nem pedig yamm/twitter felhasználói közösség.

Írj a vonatkozó szolgáltatások supportjának, hogy mit szeretnél.

Pl. http://twitter.com/about/contact
2

Ez olyan dolog, hogy ami a

inf · 2011. Okt. 30. (V), 00.06
Ez olyan dolog, hogy ami a netre kikerül az ott is marad. A törlés nagyon sokszor nem jelenti azt, hogy eltávolítják a fájljaidat, csak azt, hogy nem tudsz többet belépni, és esetleg nem mutat rád link többet az oldalon belül. Gyakorlatilag az összes közösségi oldal esetében ugyanez a helyzet szerintem. Kérd meg őket, hogy töröljék az adataidat, de ne reménykedj túl nagy sikerben...