ugrás a tartalomhoz

Archívum - Okt 2002 - Fórum téma

Dátum

október 31

MUNKAT AJÁNLOK

turcsi · 2002. Okt. 31. (Cs), 17.50
MUNKA
http://www.marketingszoftverek.hu/szoftverek/hirlevelpro.php
erdekelne hogy van e kozottetek valaki aki tudna csinalni ilyen. Nem a design erdekel hanem a programozasi resze.
Hogy ne ertsuk ferre egymast: Ha erre az oldalra ramesz alul van egy ingyenes reisztraciora lehetoseg es regisztracio utan 6 hetig birtokolhatsz korlatozassal egy weben mukodo marketinges levelezo rendszert. Bovebben nezd meg az oldalon.
Kerem csak azok jelentkezzenek akik tenyleg meg tudjak csinalni. Persze segitunk amiben tudunk. Emailben kerem a jelentkezeseket.
Koszi.
 

Talan beleferne egy MUNKAT AJÁNLOK topic

turcsi · 2002. Okt. 31. (Cs), 17.48
MUNKA
http://www.marketingszoftverek.hu/szoftverek/hirlevelpro.php
erdekelne hogy van e kozottetek valaki aki tudna csinalni ilyen. Nem a design erdekel hanem a programozasi resze.
Hogy ne ertsuk ferre egymast: Ha erre az oldalra ramesz alul van egy ingyenes reisztraciora lehetoseg es regisztracio utan 6 hetig birtokolhatsz korlatozassal egy weben mukodo marketinges levelezo rendszert. Bovebben nezd meg az oldalon.
Kerem csak azok jelentkezzenek akik tenyleg meg tudjak csinalni. Persze segitunk amiben tudunk. Emailben kerem a jelentkezeseket.
Koszi.
 

webes fizetes

turcsi · 2002. Okt. 31. (Cs), 17.45
Nagyon sok weboldalon lehet fizetni ugy, hogy megadod a bankszamla szamodat es kesz. Tud errol valaki valamit, hogy hogyan kell egy ilyet megcsinalni?
 

webes fizetes

turcsi · 2002. Okt. 31. (Cs), 17.44
Nagyon sok weboldalon lehet fizetni ugy, hogy megadod a bankszamla szamodat es kesz. Tud errol valaki valamit, hogy hogyan kell egy ilyet megcsinalni?
 

október 30

Kezdő kérdés!

Jimbo · 2002. Okt. 30. (Sze), 13.08
Hi!

Nem igazán értek a PHPhez ezért kérem a segítségeteket, arról lenne szó hogy ki akarok írni egy számot 1.php oldalon a szám értéke annyi legyen ahány <name="jel"> van a 2.php oldalon. Hogyan lehetne ezt megcsinálni?

Előre is thx!
Jimbo
 

október 29

"auto submit"

akksi · 2002. Okt. 29. (K), 16.42
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet azt megcsinálni, hogy egy form az oldal betöltődésekor autómatikusan végrehajtódjon, magyarul ne kelljen submit gombot nyomni hozzá?
Köszi: Akksi
 

október 25

PHP és a Lotus Notes

bb · 2002. Okt. 25. (P), 11.04
Sziasztok!
Miért nem tudom használni a PHP 4.2.3 Lotus Notes-os függvényeit, mint pl , notes_version(), notes_body(), stb...? Ezt írja ki:"Call to undefined function..."
A hivatalos doksi szerint a függvények kísérleti stádiumban vannak, de azért használhatóak.
Segítsetek, légyszi mert ez egy igen fontos munkahelyi feladatom lenne!
Köszi,
 

október 24

location kerdes

kisbali · 2002. Okt. 24. (Cs), 20.37
Hello!
Az alabbit szeretnem megoldani:
Bejelentkeztetek egy felhasznalot (index.php)
Atkuldom (post) az adatokat ($felhasznalo, $jelszo) egy login.php oldalra.
Itt ellenorzom, hogy a felhasznalo tablajanak kulcssession mezojeben van-e valami. (korabban bejelentkezett-e?)
Ha igen akkor adjon erteket az $uzenet valtozonak, NULL -t a kulcssession mezonek, es kuldje ot az index.php oldalra. S ott irja ki az uzenetet.
...
$bejelentkezett=mysql_query("SELECT * FROM tanar WHERE username='$felhasznalo' AND kulcssession IS NULL");
if (! ($bejelentkezettsora=mysql_num_rows($bejelentkezett)))
{
$uzenet.="Ön már egyszer bejelentkezett! <BR>Próbálkozzon újra!";
mysql_query("UPDATE tanar SET kulcssession is null WHERE username='$felhasznalo'");
header("location: ../index.php?".$uzenet);
exit;
}
...

Ket dologban kernem a segitsegeteket:
1.) az mysql_query("UPDATE tanar SET kulcssession=NULL WHERE username='$felhasznalo'");
sor nem fut le. SQL konzolon (UPDATE tanar SET kulcssession=NULL WHERE username='valaki';
mukodik. Mi a gond?????
2.)Az $uzenet valtozo erteket, mikent tudom megjeleniteni az index.php oldalon.
Az ellenorzes lefut, mert visszakuld a kezdo oldalra, s a bongeszo cimsoraban megjelenik az uzenet is.
Koszonom elore is a segitseget!
Balazs
(WinXP, Apache 1.3.26, PHP 4.2.3, MySQL 3.23.52)
 

HELP!!! (Aki nem akar elveszni a sok temaban)

turcsi · 2002. Okt. 24. (Cs), 10.41
Nagyon jo a weboldal, nagyon tetszik a forum sokszinusege, de lehet, hogy kicsit bonyolult, de nehogy valtosztassatok rajta! Ilyen is kell.
Szerintem meg fogom szokni. Addig is nyitok egy HELP!!! temat. :D
 

október 22

PhP-html urlap default erteke

kisbali · 2002. Okt. 22. (K), 13.00
Hello!
A kovetkezo a problemam. Szeretnek egy hosszabb urlapot kitoltetni
felhasznalokkal. A meghivott oldalon ellenorzom az adatokat,
amennyiben nem stimmel visszakuldom az urlap oldalra. S ott a kitoltott
urlap varja.
pl.:
elso.php
<?php
print "<FORM ACTION='kovetkezo.php' METHOD='post'>";
print "Kérdés1: <INPUT NAME='tomb[text1]' TYPE='text'
VALUE=''><BR>"
."Kérdés2:<td STYLE='border-width: 0'><INPUT
NAME='tomb[text2]' TYPE='text' VALUE=''>"
."<INPUT TYPE='submit' VALUE='rendben'></TD>"
."</FORM>";
?>
kovetkezo.php
<?php
if (igaz)
{
//muvelet
}
else //nem igaz
{
header("location: elso.php");
}
?>
Koszi!