ugrás a tartalomhoz

HELP!!! (Aki nem akar elveszni a sok temaban)

turcsi · 2002. Okt. 24. (Cs), 10.41
Nagyon jo a weboldal, nagyon tetszik a forum sokszinusege, de lehet, hogy kicsit bonyolult, de nehogy valtosztassatok rajta! Ilyen is kell.
Szerintem meg fogom szokni. Addig is nyitok egy HELP!!! temat. :D
 
1

Hír

Fekete Ferenc GDA · 2005. Feb. 10. (Cs), 19.28
Háj!

Nem akartam feleslegesen új témát nyitni, inkább ezt használom:)
A kérdésem az lenne,h a hírekbe szívesen küldenék olyat, mint amilyet például a "google fejtegetésekben" írtam, azonban most SEO témában. Mivel nem akarom felesleges dolgokkal rabolni a szerkesztők idejét, gondoltam előbb megkérdezem:) persze az olvasók véleményét is szívesen veszem. Igazából úgy tervezem,h heti rendszerességgel lennének SEO-val (keresőopztimalizálás)kapcsolatos gondolatok.

ferenc voltam
2

SEO jó dolog

Hojtsy Gábor · 2005. Feb. 10. (Cs), 19.43
Nyilván a konkrét leírt dolgok alapján tudjuk eldönteni, hogy megjelentetünk-e valamit, illetve milyen szerkesztés után. A SEO-val kapcsolatban azt kérném, hogy ne a Google-t istenítsük, ne arra koncentráljunk, illetve ne állítsuk azt, hogy valami ilyen-olyan szabályok szerint megy, ha nem tudjuk bizonyítani :) A kereső optimalizálásnak mindig ezutóbbi a sarokpontja, hogy sokszor ilyen szájról-szájra járó legendákból lehet csak építkezni. De éppen ezért nem szabad tényeknek tekinteni azokat.
3

köszi a gyors válazt. akkor

Fekete Ferenc GDA · 2005. Feb. 11. (P), 13.13
köszi a gyors válazt. akkor elküldöm,aztán majd eldöntitek,h kirakjátok vagy sem.

ferenc voltam