ugrás a tartalomhoz

Archívum - Fórum téma

október 18, 2001

DBM függvények

Anonymous · 2001. Okt. 17. (Sze), 23.05
Szasztok!
Szóval. DBM függvényeket akarok használni az egyik oldalamon. Erre mikor megnyitom az oldalt a következő üzenet fogad:
Fatal Error: Undefinied function called ....

Mi a megoldás?
 

október 13

Micsoda???

webtop · 2001. Okt. 13. (Szo), 09.06
Ilyen nekem is kelene? Honnan lehet letölteni? 8)
 

október 9

Netscape 4.7-ben másképp mennek a dolgok mint IE4-ben

daidalosz · 2001. Okt. 9. (K), 07.45
A témával kapcsolatos tapasztalatokat várok válaszul. Kérlek a tapasztalat mellé a böngésző verzióját is írd le. Más böngészősök is válaszolhatnak.

Köszi!

Naszóval a témaindítás.
PHP-ben elkészítem az oldalt. A java-sripteket is tökéletesen kiküldi DE:

IE 4.0 allat minden fut,

Netscape 4.7 alatt nem működnek (egyszerűen nem veszi figyelembe):
- egérkezelések (és egyéb javascriptek)
- stílúslapok (CSS)
- táblázatban táblázatok, ha cellaegyesítés is van.
- ürlapok esetében az ACTION-t másképp értelmezi.

MÉRT kell mindet külön elmondani neki?

Ötleteket várok azoktól akiknek mindez rugalmasabban megy.
:t
 

október 8

PHP-Nuke 5.2, nemtok bejelentkezni juzerkent, miert?

paal · 2001. Okt. 8. (H), 08.12
Amiota upgradeltem a rendszert nem tudok regisztralt juzerkent bejelentkezni. Adminkent semmi gond, az megy rendesen de hiaba regisztralok juzert (akar adminkent akar vendegkent) mindig azt mondja, hogy sikertelen a bejelentkezes. Hogyan lehetne kideriteni, hogy mi baja? Nincs valami debug modja?
Tnx, Pali
 

október 7

Több fájl egymásutáni megnyitása

Anonymous · 2001. Okt. 7. (V), 16.40
Tehát:
írtam egy egyszerű php scriptet, ami kiolvas egy txt fájlból soronként url-eket, majd az lenne a feladata, hogy ezeket a fájlokat megnyissa, kiolvassa belőlük a szöveget, majd bezárja.
Ha txt fájlban csak 1 sor van, remekül működik a progi, viszont ha több fájlt kellene megnyitnia, akkor berezel :)

Segítsetek! :o

Ja, még annyit, hogy az egész művelet egy ciklus tulajdonképpen, ami elakad...

Ha gondoljátok mellékelem a kódot is...
 

október 4

Fájl letoltes

lrobert · 2001. Okt. 4. (Cs), 16.44
Hogyan tudom azt megcsinalni, hogy a felhasznalo ne lassa, hogy honnan tolti le a
fajlt a weblaprol ?
Plíííz help ! :t :t
 

október 3

phpinfo hiba

Benjamin · 2001. Okt. 3. (Sze), 21.47
Hi!

Bal oldalt (PHPNuke.org hirek) a link miatt szetnyomja az egesz oldalt! van erre egy szoveg darabolom... ugy hogy megmarad a link is kell ? :) ( a forum is hamarosan elindul, marmint a fejlesztese ;)
bye, Benjamin
Benjamin.HU

[Szerkesztve: 2001/11/19 Feladó: Robi]

[Szerkesztve: 2001/11/19 Feladó: Robi]
 

szeptember 25

Új fájl?

Anonymous · 2001. Szep. 25. (K), 16.57
Tudtok valami olyan ingyenes tárhely szolgáltatót ahol lehet a touch() paranccsal fájl létrehozni?
 

a fórum ára

kry · 2001. Szep. 25. (K), 09.53
Helló!

Mennyibe kerül egy fórumrendszer?
Mindenféle szolgáltatással, session, felhasználók, moderáció, topikok (fonetikusan!), magánüzenetek, minden.

Kry
 

szeptember 24

Nuke 5.2-nél cikk beküldése képpel, hogyan?

paal · 2001. Szep. 24. (H), 16.17
Az admin felületénél van egy olyan, hogy Upload Image:.... Browse
<BR>De a beírt cikknél mégsem jelenik meg ez a kép sőt szemlátomást nem is tölti fel az image-et (vagy csak gyors a NETem? :)
<BR>A Beállításoknál sem találtam semmi erre utalót.
&lt;BR&gt;Tnx, Pali<font size=1>[ Hozzászólás szerkesztve: paal a 2001-09-24 16:19 ]</font>