Archívum - 140703 - Fórum téma
augusztus 3
Archívum visszamenőleges feltöltése
Üdv!
Tud valaki segíteni, hogy hogyan tudnám az archívumot visszamenőlegesen feltölteni? A path alias működik, de nincs ötletem hogyan tudnám az archívumra erőltetni a dátumozottan felvitt cuccokat.
Leírás linkje is jó lenne.
Köszi
■ Tud valaki segíteni, hogy hogyan tudnám az archívumot visszamenőlegesen feltölteni? A path alias működik, de nincs ötletem hogyan tudnám az archívumra erőltetni a dátumozottan felvitt cuccokat.
Leírás linkje is jó lenne.
Köszi
Egy linklet kép - két link az iframe-be.
Kérdésem az lenne, hogy megoldható -e az, hogy egy gomb - vagy bármilyen más, linkelt szöveg, kép, stb - egyszerre két weblapmegnyitási parancsot küldjön? Arról lenne szó, egy egy kép nálam be van linkelve, és az oldalamon lévő 2 iframe hivatkozást ennek a gombnak kellene vezérelni, de úgy, hogy egy gombnyomásra a két lap megnyiljon az adott helyen.
Ebből tulajdonképpen a linkelés módja az, ami érdekes lenne.
Köszönöm.
■ Ebből tulajdonképpen a linkelés módja az, ami érdekes lenne.
Köszönöm.
Blokkok hátérszínének átállítása?
Üdv!
A blokkok háttérszínét próbálom átállítani marvin_2k-nál, a style.css-ben. Tudja valaki, hogy melyik résznél próbálkozzak? A fejlécek háttere már sikerült, de a tartalmak háttere nem megy, csak az egész oldallal együtt. Az is lehet, hogy amatőr lévén teljesen rossz felé tapogatózom...
Segítsetek légyszi. Köszi!
■ A blokkok háttérszínét próbálom átállítani marvin_2k-nál, a style.css-ben. Tudja valaki, hogy melyik résznél próbálkozzak? A fejlécek háttere már sikerült, de a tartalmak háttere nem megy, csak az egész oldallal együtt. Az is lehet, hogy amatőr lévén teljesen rossz felé tapogatózom...
Segítsetek légyszi. Köszi!
Skincserélő
Egy olyan szkriptre lenne szükségem amivel lehet váltogatni a stíluslapok között. Szerintetek ezt hogyan lehet megcsinálni?
Előre is köszi!
■ Előre is köszi!
augusztus 1
browse/choose gomb csere
Lehet hogy kicsit amatőr a kérdés, de meg lehet azt oldani valahogy, hogy fájl feltöltéskor a szokásos - és ráadásul böngészőnként eltérő megjelenésű - browse/choose gombot lecserélje az ember?
(pl. képre, vagy más szövegezésű gombra)
■ (pl. képre, vagy más szövegezésű gombra)
fórum-html kódok
Sziasztok!
Először:
Sok fórumon van olyan, hogy ha valamien html kódot beírunk az nem nem hajtódik végre. Ezt hogy lehet megcsinálni?
Másodszor:
Van olyan is amikor a linkeket magátol felismeri. És ezt?
Előre is köszi!
■ Először:
Sok fórumon van olyan, hogy ha valamien html kódot beírunk az nem nem hajtódik végre. Ezt hogy lehet megcsinálni?
Másodszor:
Van olyan is amikor a linkeket magátol felismeri. És ezt?
Előre is köszi!
július 31
Csoportok használata
Lehetséges az a Drupalban, hogy csoportokat alakitok ki (pl. ügyfelek) és egyes megjelenő cikkek, hírek csak az adott csoportnak jelennek meg? Az e107 tudja ezt, a Mambo csak nagyon korlátozottan, más rendszereknél nem találkoztam ezzel. Tehát nem az egyes menükhöz/funkciókhoz való hozzáférést kellene ezzel szabályozni, hanem a tartalmakat.
■ július 30
MSSQL Server 2000 telepítése , nem windows szerverre.
Sziasztok!
MSSQL szervert szeretnék telepíteni itthon, tesztelés céljából. Viszont nincs lehetőségem arra, hogy win 2k/2k3 tegyek fel itthonra.
Feltudom telepíteni 2000 prof/xp prof alá az adatbázisszervert valamilyen kerülő úton?
Mert egyébként az install elején kapok egy ilyen hibaüzenetet: MSSQL SERVER 2000 SE server component is not supported on this operating system....
■ MSSQL szervert szeretnék telepíteni itthon, tesztelés céljából. Viszont nincs lehetőségem arra, hogy win 2k/2k3 tegyek fel itthonra.
Feltudom telepíteni 2000 prof/xp prof alá az adatbázisszervert valamilyen kerülő úton?
Mert egyébként az install elején kapok egy ilyen hibaüzenetet: MSSQL SERVER 2000 SE server component is not supported on this operating system....
Dreamweaver..
Üdv
Nos, a gond a következő: táblázatban a cellák méretei szétesnek; hiába nincs bekapcsolva a No Wrap, nem tördeli a sorokat sorvégén, hanem széthúzza azt:(,
ha vkinek ismerős a helyzet,és tud rá vmit, plíz help
■ Nos, a gond a következő: táblázatban a cellák méretei szétesnek; hiába nincs bekapcsolva a No Wrap, nem tördeli a sorokat sorvégén, hanem széthúzza azt:(,
ha vkinek ismerős a helyzet,és tud rá vmit, plíz help
MEgjelenési probléma.=(
Sziaztok!
Egy olyan problémám van, hogy van egy oldal, ahol egy táblázat van, 2 oszlop. Az egyik oszlop a menü, a másikban pedig egy Iframe van. Háttérnek meg beraktam egy képet. Mozilla alatt a kép átlátszik ai Iframe-n, hogyha az Iframe-n belül a body-nál nem adok meg bgcolort, de IE alatt meg fehér háttert dob be. Hogy lehet megoldani IE alkatt is, hogy a háttérkép átlátszódjon?
■ Egy olyan problémám van, hogy van egy oldal, ahol egy táblázat van, 2 oszlop. Az egyik oszlop a menü, a másikban pedig egy Iframe van. Háttérnek meg beraktam egy képet. Mozilla alatt a kép átlátszik ai Iframe-n, hogyha az Iframe-n belül a body-nál nem adok meg bgcolort, de IE alatt meg fehér háttert dob be. Hogy lehet megoldani IE alkatt is, hogy a háttérkép átlátszódjon?