Archívum - 139783 - Fórum téma
május 3
IE7 Beta 2, Flash aktivitás kattintásra
Amikor rámegyek egy flash elemre a nyilvános IE7 beta 2-ben, akkor kiírja, hogy: "Click to activate and use this control" - ezt a hülye szöveget a végsőben is kiírja majd???
Mert pl a http://szarszo.lutheran.hu oldalamnál ha a jobb oldali menü felett van az egér, akkor villog mögötte a háttér - pedig sima lista és háttérkép CSS-ben... nagy gáz lenne, ha behülyülne az oldal ettől. Ha viszont a flashre van aktiválva, akkor már nem villog.
Továbbá nem kezdi el "forgatni" a képeket, csak ha rákattintasz, ez is nekem elég zavaró. Mire lehet számítani a véglegesben?
Ahogy olvasgattam, van már külső fix, meg tervezőknek kikerülő JS, na de ki a fene fog ezekkel szórakozni egy flash kedvéért??? na meg pont JS-sel? Az átlag júzer úgyse tölti le a külső cég által készített fixet...
■ Mert pl a http://szarszo.lutheran.hu oldalamnál ha a jobb oldali menü felett van az egér, akkor villog mögötte a háttér - pedig sima lista és háttérkép CSS-ben... nagy gáz lenne, ha behülyülne az oldal ettől. Ha viszont a flashre van aktiválva, akkor már nem villog.
Továbbá nem kezdi el "forgatni" a képeket, csak ha rákattintasz, ez is nekem elég zavaró. Mire lehet számítani a véglegesben?
Ahogy olvasgattam, van már külső fix, meg tervezőknek kikerülő JS, na de ki a fene fog ezekkel szórakozni egy flash kedvéért??? na meg pont JS-sel? Az átlag júzer úgyse tölti le a külső cég által készített fixet...
Webshop építéssel foglalkozó oldalt keresek
Sziasztok!
webshopot szeretnék csinálni. Nem tudtok valami oldalt amin ehhez kapcsolódó tanácsok ötletek vannak? Esetleg példák?
PHP, SQL, Javascriptet ismerem.
Köszi
■ webshopot szeretnék csinálni. Nem tudtok valami oldalt amin ehhez kapcsolódó tanácsok ötletek vannak? Esetleg példák?
PHP, SQL, Javascriptet ismerem.
Köszi
május 2
Több kódlap egy oldalon
Sziasztok,
Egy oldalon belül több kódlapot kellene használnom, konkrétan ISO-8859-2-öt és ISO-8859-9-et. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Tudom, hogy UTF-8 lenne a megoldás, de ez bizonyos okok miatt sajnos nem játszik.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ui. nem találtam hasonló témát, ha mégis volt, csak elkerülte a figyelmemet, akkor elnézést.
■ Egy oldalon belül több kódlapot kellene használnom, konkrétan ISO-8859-2-öt és ISO-8859-9-et. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Tudom, hogy UTF-8 lenne a megoldás, de ez bizonyos okok miatt sajnos nem játszik.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ui. nem találtam hasonló témát, ha mégis volt, csak elkerülte a figyelmemet, akkor elnézést.
Böngésző független CSS kialakítás lehetséges?
Sziasztok!
Hogyan kellene böngésző független sítlust kialakítani? Vagy lehet ilyet egyátalán?
Böngésző alatt jelen pillanatban az IE-t és a Firefoxot értem.
Köszi
■ Hogyan kellene böngésző független sítlust kialakítani? Vagy lehet ilyet egyátalán?
Böngésző alatt jelen pillanatban az IE-t és a Firefoxot értem.
Köszi
Config beállítások miért fájlban, miért nem adatbázisban?
Sziasztok!
Van egy dilemmám. Ha valaki megír egy PHP programot ő legtöbb esetben szövegfájlban tárolja a program beállításait. A kérdésem miért nem adatbázisban? Én ott tárolnám kivéve a kapcsolat beállításokat.
Köszi
■ Van egy dilemmám. Ha valaki megír egy PHP programot ő legtöbb esetben szövegfájlban tárolja a program beállításait. A kérdésem miért nem adatbázisban? Én ott tárolnám kivéve a kapcsolat beállításokat.
Köszi
Form elemek formázása CSS-el
Sziasztok!
Hogyan lehet a form elemek kinézetét megváltoztatni CSS-el?
Köszi
■ Hogyan lehet a form elemek kinézetét megváltoztatni CSS-el?
Köszi
Űrlap automatikusan küldje a dátumot is
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy meglévő űrlapba hogyan tudok beállítani olyan funkciót, hogy az automatikusan elküldje a dátumot és az időt is.
Lásd: ip-system.lintech.hu/keeper-tech hírdetésfeladás link.
valamint egy működő munkamenet kezelést hogyan lehet link segítségével megszakítani?
Köszi előre is.
■ Azt szeretném kérdezni, hogy egy meglévő űrlapba hogyan tudok beállítani olyan funkciót, hogy az automatikusan elküldje a dátumot és az időt is.
Lásd: ip-system.lintech.hu/keeper-tech hírdetésfeladás link.
valamint egy működő munkamenet kezelést hogyan lehet link segítségével megszakítani?
Köszi előre is.
május 1
SELECT id WHERE
Sziasztok!
Ehhez lőne valaki egy kicsit:
Sajnos nem müxik, mert mindent kivesz a táblából!
Köszike!
s_volenszki
■ Ehhez lőne valaki egy kicsit:
$command_get_event = "SELECT id FROM event WHERE ('expire' <= $now)";Sajnos nem müxik, mert mindent kivesz a táblából!
Köszike!
s_volenszki
Miért nem megy az otthon készített honlap, ha feltöltöm ftp-n?
A freeweben van a tárhelyem. Otthon elkészítettem el a weblapot részben weblapszerkesztővel, részben pedig kézzel kódokkal. Otthon minden rendben megy vele, de amit feltöltöm egyszerűen nem akar menni. Mindig azt írja ki, hogy nem található! Vajon mi lehet a hiba? Ha valaki találkozott már vmi hasonló problémával akkor kérem írjon és segítsen nekem!
Előre is köszike!
■ Előre is köszike!
Felh. nem csak a saját db-ket látja PHPMyAdmin
Problémám az hogy egy átlagos jogokkal rendelkező user látja az összes adatbázist phpmyadminban, nem lehet valahogy megoldani hogy csak a saját dbket lássa?
■